Miracles Journey

Miracles Journey: een innerlijke reis vol wonderen!

Laat jij je momenteel tegenhouden door je angsten en onzekerheden? Van ‘Wie ben ik nou?’ om dat ene te doen of te zeggen? Of ‘Ben ik wel goed genoeg?’. Terwijl je ook heel goed voelt dat het allemaal onwerkelijk is?

Word je (af en toe) gek van je gedachten? Dat je het even niet meer weet. Dat je maar aan het malen en piekeren bent? Dat je ego jou onbewust in de weg zit?

Voel jij je soms onbegrepen? Soms wellicht ook eenzaam op je reis?

Wil jij als onderneemster blijvend naar je innerlijke gids luisteren? Doen wat je innerlijke gids te zeggen heeft en vertrouwen op iets groters dan jezelf? 

Verlang jij er naar om de wereld een stukje mooier te maken met jou unieke talenten? Wil jij doen wat de bedoeling is en kiezen voor je missie hier op aarde? Dat jij je niet laat tegen houden door kritiek, maar gewoon gaat vliegen?

Ben je er klaar voor om je angsten en onzekerheden in de ogen te kijken en blokkades te doorbreken?

Ik snap het. Jij hebt een wonder nodig! Jij bent klaar voor the next level. Net als ik toen. Ik stem mij nu iedere dag af op liefde en verwacht wonderen. Dat was eerder wel anders. Eerder kampte ik met depressie, was diep van binnen ongelukkig en bleef maar in mijn hoofd malen. Ik verlangde naar innerlijke rust en wilde mijn missie leven. Dat is wat ik nu doe. Ik vertrouw op iets groters dan mezelf en mijn innerlijke gids wijst mij de weg.

Stop met zoeken! Je hebt zojuist de eerste stap gezet naar een leven zoals het leven bedoeld is. Leven in verwondering vol plezier, liefde en innerlijke vrede. Je innerlijke gids heeft jou hier naar toegeleid. De vraag is: Wat wil zij jou vertellen?

Miracles Journey is combinatie van wonder-coaching, hypnose, healing & meditatie in één

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Er zijn 3 verschillende trajecten:

Miracles Journey Experience 
1 week
1 probleem/vraagstelling
1 sessie + bonussessie
€ 147,- excl btw

Miracles Journey Traject (meest geboekt)
1 – 2 maanden
3 probleem/vraagstellingen
3 sessies + bonussessie
€ 347,- excl btw

Miracles Journey VIP 
3 -4 maanden
8 probleem/vraagstellingen
6 online sessies + 1 intensieve live sessie incl lunch + persoonlijke meditatie mp3 + persoonlijke peptalk mp3 + wekelijkse coachmail + bonussessie
€ 997,- excl btw

Wat kun je met de Miracles Journey?

Tijdens de Miracles Journey* sessies werk ik vooral met positieve vraagstellingen, bijvoorbeeld:

– Hoe kan ik beter naar mijn intuïtie luisteren?
– Hoe kan ik nog dichter bij mezelf komen?
– Hoe kan ik voor liefde kiezen in plaats van angst?
– Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
– Wie ben ik werkelijk?
– Wie is de beste gelukkigste versie van mij?
– Wie is mijn ideale klant?
– Welke diensten/producten mag ik mijn ideale klant aanbieden?
– Hoe kan ik mezelf meer waarde en geld toekennen?
– Wat is mijn missie?
– Hoe kan ik mijn missie leven?
– Waarom ben ik hier op aarde?
– Hoe kan ik mijn verleden loslaten?
– Hoe kan ik mij onthechten van kritiek en lof?
– Wat is vrijheid en vrij mezelf zijn?
– Hoe kan ik de juiste keuzes maken?

Met een vraag gaan we de Miracles Journey in. Vervolgens neem ik je met mijn stem en energie mee in een reis binnen in jezelf. Er wordt in de vorm van symbolen, visioenen en ervaringen gecommuniceerd. Jij gaat zelf ontdekken wat dat betekent en ik ondersteun je daar bij. Je komt in connectie met je onderbewuste, bewuste en hoger bewustzijn. Ook kun je tijdens je reis overleden dierbaren tegenkomen, gidsen of andere identiteiten. Dit brengt extra healing met zich mee. Ik werk in het moment met dat wat er is. Soms kan het zijn dat we niet toekomen aan een Miracles Journey, maar is het vooral wonder-coaching met healing. Liefdevol openkraken zal ik je zeker…

* Miracles Journey is de nieuwe naam voor Zielenreismeditatie

Hoe werkt het?

Miracles Journeys zijn persoonlijk en op maat en via Skype. Het maakt dus niet uit waar je woont. We starten elke sessie met helende intuïtieve wonder-coaching. Je plugt in op mijn positiviteit en energie en we hebben een kort voorgesprek waarom je de Miracles Journey wilt doen. We kijken in het moment wat er bij je speelt. Met een vraagstelling gaan we de Miracles Journey in en help je daarna om in een bijzondere staat van bewustzijn te komen. Wanneer je in deze staat bent, is het gemakkelijk toegang te krijgen tot informatie die normaal gesproken diep in ons onderbewustzijn ligt opgesloten, zoals dromen, herinneringen en gebeurtenissen. Maar ook in verbinding met het Universum. Dit is niet vergelijkbaar met een ‘gewone meditatie’, waarin je alleen rust kan ervaren. Deze vorm is een vorm van wonder-coaching, hypnose, NLP en healing. Vervolgens neem ik je met mijn stem en energie mee in een reis binnen in jezelf, er wordt in de vorm van symbolen, visioenen en ervaringen gecommuniceerd. Jij gaat zelf ontdekken wat dat betekent en ik ondersteun je daar bij. Je komt in connectie met je onderbewuste, bewuste en hoger bewustzijn. Ook kun je tijdens je reis overleden dierbaren tegenkomen, gidsen of andere identiteiten.

Het kan ook zijn dat we van te voren afstemmen dat we De beste gelukkigste versie van jezelf Zielenreismeditatie gaan doen. Tijdens deze bijzondere diepte meditatie ontmoet jij de beste en gelukkigste versie van jezelf met al haar kwaliteiten en talenten. Hierin kan je veel levensvragen aan je beste zelf vragen. Het brengt jou inzicht in wie jij werkelijk bent en kunt zijn en wat je daar voor mag doen. Ik voel van te voren aan wat goed is en in overleg met jou.

Alles klopt in het moment en alles mag er zijn. Elke keer is het weer anders. Een traan en een lach, beide komen vaak voor tijdens het innerlijk reizen. Weet dat tranen de wasmachine van de ziel zijn. Een glimlach een bron van herkenning van het zelf. Elke keer kom je weer een laag dieper. De sessies gebeuren via Skype. Hiervoor heb je internet, geluid en webcam nodig. Een sessie duurt ongeveer 60 minuten. Na een sessie voel je je helemaal rustig en ontspannen. Je komt in een hogere trilling en bent volledig ingetuned op je intuïtie. Meteen maak je een shift. Ook de dagen erna werkt het nog door…

“Fear is a sure sign that you are trusting in your own strength.”

– A Course in Miracles 

Voor wie?

Het is speciaal voor jou, jij leest dit nu niet voor niets. Jij hebt een wonder nodig. Jij voelt dat dit het voor je is. Dat ik de gene ben die jou tijdelijk kan begeleiden op jouw pad. Jij neemt je eigen verantwoordelijkheid en hebt daar alleen even hulp bij nodig. Ervaring met meditatie en/of hypnose is niet nodig, maar door eventuele ervaring kan je eventueel dieper tot inzichten en verandering komen.

Het is normaal dat je angsten kunt voelen als je wilt gaan doen wat je verlangen is. Maar het is niet normaal dat jij je laat leiden door die angsten en onrust in je hoofd.

Hoe lang loop jij al tegen je problemen aan? Hoeveel geld ben je nu al kwijt aan je probleem? Wat is het ergste wat er zou gebeuren wanneer de situatie niet veranderd? Je weet het antwoord al, je voelt het, je weet wat jou te doen staat. Het is belangrijk om je angsten, onzekerheden en emoties op te lossen. Om je gedachten onder controle te krijgen, je hoofd is namelijk je grootste uitdaging. Zo kun jij jouw gewenste situatie creëren en kun jij weer gelukkig zijn en je missie leven, want dat verdien je.

Vaak komen vrouwen zoals jij bij mij als ze al bij een coach, healer of andere hulpverlener zijn geweest. Soms zijn gesprekken niet voldoende, maar moet je de diepte met jezelf in. De antwoorden zitten in jezelf verborgen. Alles wat je nodig hebt en naar verlangt zit in jezelf. Samen kunnen we daar verbinding mee maken. Ik wil je daar graag mee helpen.

Deze bijzondere Miracles Journey is voor de ondernemende vrouw, professional of soulopreneur die openstaat voor wonderen en antwoorden vanuit de innerlijke wereld. Die opzoek is naar antwoorden, inzichten en waarheden. Je bent klaar met je angsten en onzekerheden. Je wilt niet meer malen en piekeren en te veel in je hoofd zitten. Over het algemeen ben je positief en vrolijk, maar iets in jou verstoord dat. Je wilt je verleden loslaten en richten op jezelf, je missie en de toekomst. Weg met dat negatieve zelfbeeld en onrust in jezelf. Je wilt meer zelfverzekerdheid, innerlijke rust, vrijheid en liefde ervaren. Je wilt leven in vrijheid en gelukkig zijn. Je wilt de kracht van je ziel ervaren.

Wie is Sjoukje?

“Mijn naam is Sjoukje de Haas en ik ben ervan overtuigd dat wij hier allemaal op aarde zijn met een missie. Sjoukje betekent: Zij die overwinning en vrede brengt. Mijn missie is het verspreiden van vrede, innerlijke vrede.

Ik begeleid ondernemende vrouwen die last hebben van onrust en angsten in hun hoofd om voortaan te luisteren naar hun intuïtie en te vertrouwen op iets groters dan zichzelf waardoor ze innerlijke rust ervaren, gelukkig zijn en doen wat ze te doen hebben. Daardoor verwelkomen ze wonderen en leven de Gelukkige droom. Ik ben hun tijdelijke gids waardoor ze voortaan kunnen vertrouwen op hun eigen innerlijke gids. Met mijn voeten op de grond en hoofd in de wolken help ik ze. 

Mijn belangrijkste tools zijn Een Cursus in Wonderen, Miracles Journey, meditatie en de SOULmethode. Ik doe online 1 op 1 trajecten via Skype, ben leraar van Een Cursus in Wonderen en mijn nieuwe online programma ‘Reconnect to your soul, let’s create some miracles’ komt er aan. 

Ik stem mij nu iedere dag af op liefde en verwacht wonderen. Dat was eerder wel anders. Eerder kampte ik met depressie, was diep van binnen ongelukkig en bleef maar in mijn hoofd malen. Ik verlangde naar innerlijke rust en wilde mijn missie leven. Dat is wat ik nu doe.  Benieuwd hoe ik dat heb gedaan? Boek de Miracles Journey en laat je inspireren en liefdevol spiritueel openkraken. ” 

“There is only one person who can make you truly happy and that person is you.”

– Sjoukje de Haas 

Ervaringen

In 3 sessies met Sjoukje heb ik meer bereikt dan ik in 7 jaar healings en gesprekken

“Ik koos voor de Miracles Journey Traject omdat ik op een punt in mijn leven kwam en dacht ‘Zo kan en wil ik niet meer verder. Er moet nu in mezelf wat gebeuren.’ Ik zat met mezelf zo diep in de shit dat ik geen uitweg zag en zelfs dood wilde maar wist dat dit niet de oplossing was. Ik kwam in contact met de site van Sjoukje en wist; dit is het. Ik heb toen voor mezelf besloten in mijn eigen licht, kracht te gaan staan echt te kiezen voor mezelf. Niet gemakkelijk maar wist diep vanbinnen dat ik dit moest DOEN en zo heb ik besloten om de zielenmeditatie te starten. Na de eerste sessie voelde ik al duidelijk een shift. Ik ben door zeer grote angsten gegaan maar dacht in mezelf erger kan niet meer ik ga er dooruit. Het vraagt moed en doorzetting maar ik wist dat ik de kracht had en het waard was. Ik heb na de eerste sessie het licht en de kracht opnieuw ontdekt en dit was een behoorlijke shift waar ik nu ontzettend dankbaar voor ben. Dat voelt nog steeds als een wonder voor mij. Sjoukje als coach hierin is super. De rust die ze je geeft, het vertrouwen, de bevestiging en zonder oordelen. Dat wat er is OK is. Dit geeft een gevoel dat alles er mag zijn en dit geeft ruimte herkenning; een gevoel van omarming er niet alleen voor staan. Het meeste waar ik blij om ben is dat de delen van mezelf terug kunnen thuis komen en de mooie ontmoeting met mijn (overleden) vader hierin. Mezelf opnieuw terug vinden vanuit liefde, stap voor stap. Het is hard werken, doorzetten en iedere keer jezelf de moeite waard vinden. Weet je bent niet alleen. Ik ben de kosmos zeer dankbaar dat Sjoukje op mijn weg is mogen komen. In die 3 sessies heb ik meer bereikt dan ik in 7 jaar healings en gesprekken. In mezelf heb ik nu zoiets was Sjoukje maar veel eerder op mijn weg gekomen. Voor alles is er een tijd ook voor dit tot mezelf. Niemand heeft zo dichtbij mij kunnen komen als Sjoukje en dit met op zeer korte termijn met groot resultaat. Voor ieder die het moeilijk heeft, het niet meer weet, het uitzichtloos eruit ziet, kan ik alleen maar zeggen: doe dit traject en je zet grote stappen tot jezelf. Heel veel liefs en dank je dat ik deze referentie mag schrijven tot jou. Thanks x.”
Annick Haezen, Pedagogische medewerker buitenschoolse opvang

Sjoukje is een enorm bijzondere vrouw

“Sjoukje is een enorm bijzondere vrouw. Ik kende haar alleen online, maar ze wist direct veel in mij los te maken via Skype. Ik heb een online Miracles Journey Experience bij Sjoukje gehad, heel fijn samen met mijn dochtertje die net geboren was. Heel bijzonder, ik voelde de connectie met Sjoukje en met mijn dochter. Moeilijk te beschrijven, maar ontzettend bijzonder. Ook angsten kwamen naar boven. Het is super wat ze doet en als ik er klaar voor ben kom ik zeker weer bij haar terug. Ontzettend dankbaar.”
Hilde Jagerman-Dolsma, Afslank en leefstijlcoach

Tijdens de Miracles Journey ontdek je dingen die je kunnen helpen in je verdere ontwikkeling

“Tijdje geleden heb ik via skype een Miracles Journey mogen ontvangen van Sjoukje. Het gesprek begon gelijk al heel prettig. Ondanks dat het via Skype is, voelde ik me heel snel op mn gemak en inspireerde Sjoukje me meteen toen ze vertelde welke dingen ze allemaal gedaan heeft. De symbolen die ik op mijn reis kreeg waren heel bijzonder. Tijdens de meditatie ontdek je dingen die je kunnen helpen in je verdere ontwikkeling. Het verklaart heel veel en het is bijzonder om te ontdekken wat die dit voor je kan betekenen. Ik vond het ontzettend bijzonder om te mogen ervaren!”
Marja Bazuin, Yogaleraar en Medewerker marketing & communicatie

Het Miracles Journey VIP traject bij Sjoukje is één van de beste beslissingen in mijn leven geweest, het geld is het meer dan waard

“Ik voel mij vereerd dat Sjoukje mij gevraagd heeft om deze referentie te schrijven. Ik ben viavia op Facebook bij Sjoukje de Haas gekomen. Zij trok mijn aandacht door de dingen die ze zei. Het raakte me en maakte me nieuwsgierig. Toen er in mijn leven een aantal heftige dingen gebeurde, voelde ik dat er iets moest veranderen. Iets in mij schreeuwde er gewoon om. Ik heb toen persoonlijk contact gezocht met Sjoukje. Zij vertelde me wat ze kon doen om mij te helpen en welk prijskaartje daaraan hing. In eerste instantie schrok ik erg van het bedrag (ik koos voor het VIP traject). Ik was bang dat dit ‘het niet waard’ zou zijn. Ook voelde ik een angst, angst voor de confrontatie met mezelf. Toch was de behoefte om verandering in mijn leven te brengen groter dan de angst en het geld wat het mij zou kosten en ben ik het aangegaan. Nu drie maanden later kan ik terug kijken op 1 van de beste beslissingen die ik in mijn leven gemaakt heb. Het geld is het enorm waard. Sterker nog, ik zou meer betalen als ik toen wist wat ik nu weet. Een van de dingen die Sjoukje erg goed doet, is dat ze echt oprecht naar je luistert en interesse toont. Ze doet ook iets met wat je zegt en dit is iets wat ik in mijn omgeving niet snel zie. Alles mag en kan en ze oordeelt nooit. Ook kan ze op een liefdevolle manier een spiegel voorhouden, waarbij ze weldegelijk jou confronteert met de waarheid, maar door de manier waarop ze dat doet voel je je niet aangevallen of beledigt. Je gaat er echt mee aan de slag, omdat iets in je zegt dat ze gelijk heeft. Op afstand heb ik voor mijn gevoel een band gekregen met iemand die ik nog nooit in het echt gezien heb. Ik ben met enorme stappen vooruit gegaan en sta heel anders in het leven en voel mij gelukkig en heb veel meer rust van binnen. Waar ik het meeste tegenop zag was de hypnose. Ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten en was bang voor mezelf. Maar het tegendeel is waar, hypnose werkt! De manier waarop Sjoukje het doet, is net alsof ze in je hoofd zit. Omdat zij overkomt als een rustige, wijze vrouw ben je niet bang en voel je je veilig, omdat je haar stem hoort. Dankzij haar heb ik een hoop angsten overwonnen en ben ik tot inzichten gekomen, waardoor ik heel veel heb kunnen los laten en heb kunnen accepteren. Ik ben meer mezelf en luister naar wat mijn intuïtie mij te zeggen heeft. Ook ben ik mezelf anders gaan zien. Ik ben het waard om voor te vechten! Ik voel mij bevrijd! Sjoukje enorm bedankt voor alles wat je doet! Dat nog maar een hoop mensen van jou mogen leren!”
Linda van den Broek, docente

Ik kan nu veel makkelijker van het nu genieten en voel me vol liefde en rust

“Er waren meerdere redenen voor mij om het Miracles Journey Traject te doen, ten eerste zat ik een een zeer roerige periode van mijn leven waardoor ik zelf mijn spiritualiteit ben gaan verdiepen. Tevens ben ik zelf hypnotiseur en was ontzettend benieuwd naar Sjoukje’s ‘Zielenreismeditatie’! Ik was mij al heel bewust van mijn mind en body, maar de soul was ik een beetje vergeten terwijl die het belangrijkste is. Ik merk dat de meditaties me geholpen hebben, op weg naar de beste versie van mezelf! Ik voel me vol liefde en rust. Ook kan ik veel makkelijker van het nu genieten. Ik vond de coaching van Sjoukje heerlijk, spontaan, betrokken en ontzettend mooi! Mijn dank hiervoor lieve vriendin.”
Kim Jessen, eigenaar fysiotherapie praktijk & hyponotiseur

De eerste sessie met Sjoukje bracht me al zo veel. Wat een beleving, wat een ervaring, wat een kracht

“Met het Miracles Journey Traject hoopte ik dichterbij mijn intuïtie te komen, naar mijn innerlijk geluk en stap verder in mijn zelfontwikkeling. Ik wilde van de negatieve, kleinerende, beschuldigende stemmetjes van mijn ego af. Bij diverse psychologische trajecten in het verleden, voelde ik me niet begrepen en gehoord en kwam ik niet tot de diepere kern. Voordat ik aan het Zielenreismeditatietraject begon voelde ik: Er moet nu iets veranderen, anders ga ik ten onder. Als het ware was ik aan het verdrinken. Ik wist dat ik weer terug moest komen bij de kern, bij mijn eigen ik en wat ik nu echt wil. Maar ja, hoe doe je dat, als je jezelf al zo’n tijd geleden bent kwijtgeraakt? Hoe vind je jezelf weer terug?

De eerste sessie met Sjoukje bracht me al zo veel. Wat een beleving, wat een ervaring, wat een kracht. Ik heb na de sessie bewust rust genomen om het allemaal te laten inzakken. Ik voelde me herboren. De sessies erna kwamen gevoelens van geluk, vreugde en vrijheid naar boven. De sessies gaven me een opening naar meer, naar iets waarvan ik wist dat ik daarna toe wilde. Ik kreeg eindelijk weer toegang tot daar waar ik moest zijn, naar plekken in mezelf die is was kwijtgeraakt en waar ik al lang naar op zoek was. Ik kreeg antwoorden waar ik lange tijd naar op zoek was geweest en ik maar niet eerder kreeg gevonden. Na het maandtraject ben ik me meer bewust van mijn eigen ik. Mijn voelen, denken en doen, zijn weer meer in evenwicht. Ik besef me dat ik ieder moment zelf keuzes kan maken en dat ik kan kiezen om bij mezelf te blijven en voor liefde te kiezen in plaats van voor angsten, twijfels en onzekerheden. Dit heeft me zoveel gebracht en geleerd, dat ik vanuit hier nu verder weet door te pakken.

De begeleiding van Sjoukje is in één woord super. Ik heb me vanaf het begin af aan heel vertrouwd en veilig bij haar gevoeld, doordat zij serieus naar mij luisterde en zocht naar de juiste methode en middelen om mij verder te helpen. Vanuit een liefdevol en respectvol gevoel begeleid ze je het gehele traject en zelfs bij momenten van angst en twijfels pakt ze je bij de hand en helpt je verder. En alles op een juist tempo en zonder haast, want als er even meer tijd of een rustmoment nodig is, dan geeft ze je daar op een hele prettige manier ruimte voor. Zonder Sjoukje was ik nu niet geweest waar ik op dit moment sta en ik weet dat ik in vertrouwen nu weer door kan pakken en verder kan ontwikkelen. Dat dit in zo’n korte tijd met een maandtraject kan worden bewerkstelligt, is boven verwachting. Ik ben in anderhalve maand tijd zoveel verder gegroeid. Iets waar ik zelf al een jaar mee worstelde en wat mij alleen maar niet wilde lukken, heeft Sjoukje met haar Zielenreismeditatie in zo’n korte tijd bereikt.

Ik ben dan ook enorm dankbaar dat ik dit met Sjoukje heb mogen ervaren. En ontzettend blij, dat ik nu weer weet hoe ik dicht bij mezelf blijf en vanuit daar vele malen meer van het leven kan en mag genieten. Ik nu heel gemakkelijk naar mezelf kan keren, naar een vredig, vertrouwd en vrij gevoel, waardoor ik me niet zo gemakkelijk meer laat gek maken door mijn angsten, onzekerheden en twijfels. Ik laat me dus niet meer zo leiden door de stemmetjes, maar ik kies ervoor om te leven vanuit liefde. Liefde voor mezelf en liefde naar mijn omgeving. Dank je wel lieve Sjoukje, dat jij in mijn leven hebt mogen komen en mij hebt mogen begeleiden. Hiervoor zal ik je eeuwig dankbaar zijn. Vele liefdevolle knuffels van mij, Marina.”
Marina Born, grafisch ontwerpster/DTPer

Dankzij het Miracles Journey Traject ligt het geluk aan mijn zijde en kan ik vol vertrouwen mijn droom waarmaken! 

“Het Miracles Journey Traject van Sjoukje vond ik heel erg bijzonder. Ik ben een online programma aan het maken en liep vast bij het creëren van mijn ideale klant. Precies op dat moment las ik dat iemand anders haar ideale klant duidelijk in beeld kreeg door de zielenreismeditatie van Sjoukje. Ik wist het gelijk: ‘dit wil ik ook’! En zo heeft Sjoukje mij met haar meditatie meegenomen naar binnen toe, naar mijn ziel. Daar kreeg ik hele mooie antwoorden omtrent mijn ideale klant. Dit voelde zo goed, ik kon weer verder met mijn project!

Maar al snel merkte ik dat er meer dingen in de weg zaten om volledig met mijn project aan de slag te gaan. Al jaren heb ik overtuigingen als: ben ik wel goed genoeg, kan ik dit wel alleen, wat zullen andere mensen wel niet denken. Tijd om die overtuigingen op te ruimen. En daar heeft de wondermeditaties mij enorm bij geholpen. Ik zag dat deze overtuigingen niet de waarheid zijn en kon ze opruimen. En belangrijker nog, ik kon zien dat het geluk aan mijn zijde is en dat ik vol vertrouwen mijn droom kan gaan waarmaken! En als we dan toch bezig zijn met opruimen, laten we dan ook alle geldtekorten aanpakken, ook daar was meer dan klaar mee. Blijkt het geld gewoon aan mijn voeten te liggen!

Het is een hele bijzondere ervaring om door deze zielenreismeditaties terug te komen bij je ziel, waar je ervaart wat je verlangens echt zijn en het vertrouwen ervaart dat je je dromen mag gaan waarmaken. Dat je alles wat je daarvoor nodig hebt al in je hebt zitten. Volg je hart, je ziel, die wijst je de weg. Dit miracles journey traject heeft mijn vertrouwen terug gegeven. Het vertrouwen in mezelf en het vertrouwen dat ik kan en mag gaan doen wat ik hier heb te doen. Ik voel me veel energiek, krachtig, blij en gelukkig. Ik weet wat ik te doen heb en ga daar met plezier en vertrouwen mee aan de slag.

Het was erg fijn om dit traject met Sjoukje te doen. Zij geeft je gelijk een vertrouwd gevoel, zodat je kan zijn wie je bent, en de onderwerpen kunt bespreken waar je aan wilt werken. Ik kan het iedereen, die meer wilt halen uit het leven, aanraden om een Miracles Journey Traject bij Sjoukje te doen!”
Kim Verbruggen, stewardess & kindercoach

Ik voel nu veel meer, zit op de juiste weg & heb mijn ideale klant voor mijn praktijk gevonden!

“Ik heb bij Sjoukje het Miracles Journey Traject gedaan, omdat ik voelde dat ik nog een stukje dieper kon komen in mezelf. In de afgelopen jaren ben ik van puur rationaliseren naar voelen gegaan. Ik voelde dat er nog een soort van muurtje zat om bij het laatste stukje te komen. In de wondermeditatie ben ik daar gekomen. Dat muurtje is weg en ik voel nu nog meer. Heel fijn om te voelen en te weten. De laatste 2 sessies zijn werk gerelateerd gedaan. Hierbij voelde ik dat ik op de juiste weg bezig ben en bevestigde het welke stappen ik te nemen heb. 

De laatste sessie is het meest verrassend geweest. Daarin gingen we kijken wie mijn ideale klant voor mijn praktijk is. Ik had dit nog vrij breed staan en alles wees erop dat ik mijn doelgroep mocht verkleinen. Uiteindelijk is er een doelgroep uit gekomen waar ik zelf helemaal niet aan had gedacht, maar sinds ik het heb laten bezinken ik super enthousiast over ben. Ik voel dat dit ook echt goed is en ben erg blij dat ik de Miracles Journey hierop heb gedaan. Anders was ik waarschijnlijk doorgegaan in mijn eigen doelgroep die ook goed voelde, maar toch te breed was. Ik ben erg benieuwd naar het uiteindelijke resultaat, maar dat komt helemaal goed! Sjoukje, bedankt! Liefs Rebecca”
Rebecca Sopacua, Holistisch coach bij De Holistische Praktijk

Mijn energie is enorm toegenomen en voel veel meer rust!

“In een periode die voor mij gekenmerkt werd door intense moeheid, veel stress en frustraties, mocht ik de Miracles Journey Traject ontvangen van Sjoukje. Onder liefdevolle en betrokken begeleiding van Sjoukje heeft ze mij haar helpende hand geboden. Tijdens deze voor mij bijzondere reis mocht ik in 3 sessies ontdekken wat mij blokkeerde, welke stappen ik kon zetten om  mijn energie weer te laten stromen en werd ook wel heel duidelijk dat mijn focus vooral gericht moest zijn op dat wat mij dient en blij maakt, het belang van dicht bij mijzelf blijven en goed voor mijzelf zorgen. Het werd voor mij overduidelijk dat ik mijzelf alle jaren volledig heb weggegeven.

In een vierde aanvullende sessie zijn we via de Miracles Journey gaan kijken naar mijn ideale klant. Ook dit was een mooie en bijzondere ervaring hoe mijn ideale klant zich aan mij toonde en liet zien waar haar angsten en behoeftes liggen en hoe ik haar kon helpen.

Het resultaat voor mij na deze vier sessies is dat mijn energie enorm is toegenomen, wat voor mij echt een geschenk is. Ik voel meer rust, ervaar dat in mijn lichaam en geest. Ik maak nu andere keuzes. Vooral keuzes die goed zijn voor mij, waardoor ik dichter bij mijzelf blijf. Op basis van de informatie die naar boven is gekomen met betrekking tot mijn ideale klant, heb ik nu een helder beeld wat mijn klant nodig heeft en hoe ik haar zo goed mogelijk kan helpen. Dank je wel lieve Sjoukje voor het prachtige geschenk dat jij mij hiermee gegeven hebt. Liefs Miranda.”
Miranda Broeren,  www.mirandabroeren.nl

Wat een verademing, binnen een maand tijd meer rust en vertrouwen gekregen!

“Vanavond heb ik het programma Miracles Journey maandtraject afgesloten. Wat een verademing en een verschil met een maand geleden. Mijn situatie was op dat moment zeer zwaar en zwart. Ik zat in een neerwaartse spiraal waar het lastig uitkomen was. Mijn dochter is ernstig en ongeneselijk ziek, en dat geeft zulke pijnlijke triggers voor mij als moeder. De machteloosheid om je eigen kind niet te kunnen helpen. Ook mijn gezonde zoon lijd zwaar door de hele situatie. Een en al verdriet en een gevoel van compleet te falen. Dan komen er gedachten in je op, van ik maak er voor ons alle drie een einde aan, dit kan toch niet de bedoeling zijn.

Ik ken Sjoukje al van de Een Cursus in Wonderen die ik volgde via haar periscope uitzendingen. En daar bood ze elke keer haar hulp aan. Echter door de vele therapeuten die ik had gehad, hoorde en voelde ik mijn innerlijke stem niet roepen. Ik hoorde alleen maar: ‘Alle kennis zit in je, je hebt niemand nodig alleen jezelf.’ Dus ik koos voor het lange pad. Zelluf doen.

In wanhoop Sjoukje een mail gestuurd, waarin we samen hebben gekeken naar de beste oplossing voor mij op dat moment. En we kozen voor een maandtraject met 3 sessies. De eerste sessie was best uitgebreid, en gelukkig was en nam ze daar ook de tijd voor. De miracles journey was bijzonder, en ook wel met herkenbare tekens, die ik ook gehad in vorige meditaties. Echter mijn ego kwam daarna wel gelijk goed in beeld. Sjoukje gaf duidelijk aan wat ik “verkeerd” deed. Ik praatte te veel en had veel woorden nodig. Ook werd mij heel duidelijk gezegd dat mijn ego soms aan het woord was. Pff he he blonde dame, wat zeg je me nu? De hele week heb ik lopen verzinnen hoe ik de volgende sessie zou kunnen afzeggen. Dit was toch niet de bedoeling. Hier heb ik niet voor betaald. Weet je wel wat dit mij kost. Mede dankzij de cursus in wonderen, heb ik de volgende sessie niet afgezegd. Misschien wel door de les; Als ik mij verdedig wordt ik aangevallen. 

Ik wilde rust, ik wilde vrijheid! Dus toch door gezet. Door de coaching van Sjoukje heb ik wel mijn verlangen bereikt. Ze is duidelijk, triggert je waardoor je de kans krijgt om de dingen echt te gaan aanpakken. De 2de meditatie was wat langer en uitgebreider. Ze helpt je met zachte hand door het proces heen. Weet precies wanneer verder te gaan en of een andere weg te gaan, zodat jij bij de kern komt, zodat jij bij de oplossing of het Aha moment. De 3de meditatie keek ik helemaal naar uit. Ik kreeg een miracles journey waar ik de beste gelukkigste versie van mijzelf ging ontmoeten. Hoe gaaf is dat? 

Uiteindelijk heeft het mij rust opgeleverd. En dat alles in minder dan een maand tijd! Ik voel mij sterk, ik weet dat er nog momenten kunnen komen die lastig zullen zijn, echter met vertrouwen ga ik ze tegemoet. Ook weet ik nu steeds beter mijn ego te herkennen. Bijzonder is dat door mijn rust en het anders voelen en ervaren van mijn wereld, mijn omgeving met mij mee gaat. De kinderen hebben hier heel veel aan. Ook komen er weer spontaan mensen op mijn pad die ik weer verder kan helpen. 

Sjoukje ik wil je heel erg hartelijk danken voor je liefdevolle, warme eerlijke coaching. Ik ben heel blij dat ik toch naar dat kleine hele zachte stemmetje hebt geluisterd. Wonderen bestaan!”
Monique Dorsman, welzijnscoach

 

Na 3 sessies al durf ik te vertrouwen op mijn intuïtie, voel ik rust en liefde. Heel bijzonder!

“Wat ben ik blij dat ik de Zielenreismeditatie traject heb gedaan bij Sjoukje. Ik kwam Sjoukje met haar Miracles Journey tegen op internet en voelde dat ik hier iets mee wilde doen.

Er gebeurde zoveel tijdens de innerlijke reis en heb echt grote stappen gemaakt in mijn proces. Echt alles gaat nu makkelijker, meer in flow. Durf meer te vertrouwen op mijn intuïtie. Ik voel een bepaalde rust. Heb dingen kunnen loslaten. Ik voel meer liefde voor mezelf en heb compassie gekregen voor mijn egostem. Wat ik erg bijzonder vind aan de Miracles Journey is dat alles zo snel integreert dat ik bijna niet meer weet hoe het eerder was.

Contact maken met Sjoukje gaat erg makkelijk, voelt gelijk vertrouwd en veilig. Ze is een fijne coach, is open, grappig en gaat echt mee op reis. Dank je wel Sjoukje!!”
Corina Zwaan, musicus

 

Als ik de Miracles Journey niet had gedaan was ik blijven zoeken naar antwoorden, nu heb ik helderheid en antwoorden gekregen!

 Elia Augustijn, ondernemer

Trajecten en investering

Soms is hulp vanuit buitenaf noodzakelijk om tot werkelijke verandering en inzichten te kunnen komen. Soms omdat je het zelf gewoon even niet red of niet weet waar je moet beginnen. Je kunt daarvoor naar een coach of therapeut die jou alleen aan geeft wat je zou moeten doen of waarin jij alleen maar praat over je verleden. Beter is het om jezelf te leren te vertrouwen, dat alles wat je nodig hebt en naar verlang binnen in je zelf zit. Te kijken in het hier en nu gezien de toekomst. Ik kan je daar mee helpen tijdens de bijzondere sessies. Alles in het leven is een proces. Om dichter bij jezelf te komen en je leven positief te veranderen, mag jij jezelf de tijd geven en investeren in jezelf.

Miracles Journey Experience €147,-

Dit is al je alleen 1 hoognodige vraag hebt waar je antwoord op wilt hebben, maar je blijft hangen in je hoofd dat je maar geen keuze kan maken. Voor als je wilt weten wie je ideale klant is, wat voor diensten/producten jij mag gaan neerzetten in je bedrijf of de Beste Gelukkigste versie van jezelf wil ontmoeten en haar aantal levensvragen wilt stellen. Of als je nieuwsgierig bent wat je innerlijke of het Universum jou wil vertellen. De Miracles Journey neemt jou mee op reis naar antwoorden en wonderen! 1 sessie van 1,5 uur met 1 vraag/probleem die je dan inbrengt. Plus bonus sessie.

->>> Boek nu & neem contact met mij op om datum in te plannen

Miracles Journey Traject €347,-

Dit meest geboekte 1 op 1 traject is persoonlijk en op maat.  Gegarandeerd dat jij een positieve shift in jezelf gaat maken. Je komt in contact met je onderbewuste die je antwoorden geeft op al je levensvragen in de vorm van symbolen, visioenen en ervaringen. Ook kan je eventuele problemen, onrust, onzekerheden en angsten die je nu ervaart tijdens de innerlijke reis oplossen of verminderen. Voor als je wonderen wilt wakker kussen en voortaan blijvend naar je intuïtie wilt luisteren. 3 sessies met 1 tot 3 vragen/problemen/angsten die je dan inbrengt. Plus bonus sessie.

>>> Boek nu & neem contact met mij op om datum in te plannen

Miracles Journey VIP €997,-

Dit 1 op 1 traject is bijzonder en intens en niet voor iedereen! Gegarandeerd dat jij een positieve big shift in jezelf gaat maken. Dit is voor als je meerdere issues en dromen hebt waaraan je wilt werken. Voor als je begeleiding zoekt in je bedrijf, relaties, jezelf en volledig wilt kiezen voor de Gelukkige Droom. Tijdens dit VIP traject geef ik niet alleen Miracles Journey’s, maar ook meditaties, andere coachtechnieken en je krijgt opdrachten mee. Als je hier belangstelling voor hebt, dan plannen we even een belafspraak in. Dan kijk ik of er een klik is en of we kunnen samenwerken. 6 online sessies + 1 intensieve live sessie incl lunch + persoonlijke meditatie mp3 + persoonlijke peptalk mp3 + wekelijkse coachmail + bonussessie

>>> Neem contact met mij op

Wil je de Miracles Journey boeken en wil je datum inplannen?
Laat me dan weten wat je angsten, verlangens en dromen zijn en waar je tegen aanloopt. Wat zou je graag willen?

Of heb je vragen? Stel ze via onderstaand formulier.Laat desnoods je telefoonnummer achter, dan bel ik je terug.

Naam

E-mail

Onderwerp

Uw bericht