Proud to be Stout experience

Proud to be STOUT experience
23 t/m 28 september

Het is tijd om het anders te doen.
Jij bent immers ‘anders’…

Je bent ondernemer geworden omdat je een missie hebt en vrijheid wilde.
WTF ergens voel je je gevangen in je eigen business. Je bent niet echt volop jezelf. Onbewust heb je de handrem in je business aangetrokken.
Waar is het fout gegaan?

Je bent naar de regels gaan leven van anderen.
Je bent de business strategie van anderen gaan opvolgen.
Je bent je gaan aanpassen hoe het zou moeten.
Je bent bang voor de oordelen van anderen en bang om te falen.

IK DAAG JE UIT OM PROUD TO BE STOUT IN BUSINESS TE ZIJN.
IK HELP JE JOUW EIGEN REGELS BEPALEN.
IK INSPIREER JOU OM VOLOP JEZELF TE ZIJN.

Van 23 tm 28 september kun je gratis meedoen aan de 6 daagse Proud to be Stout experience. Een online cursus, challenge, kickstart in één om de stoute schoenen aan te trekken om volop jezelf te zijn en jouw ding in je business te doen. Waar Human Design ook grote rol in gaat spelen.

PS. Proud to be Stout in zijn vorige vorm komt nooit meer terug. Dit is een eenmalige challenge, cursus en experience om volop meer jezelf te zijn, lef te hebben en dat in je business te dien wat werkelijk bij ja past. It’s time to ris sister!

Sjoukje’s Proud to be STOUT verhaal…

” Enkele jaren geleden had ik Proud to be Stout als business concept en het was mijn bedrijfsnaam (stiekem nog steeds haha). Het was een lifestyle voor ondernemende vrouwen om het beste uit zichzelf en leven te halen. Ik inspireerde tienduizenden vrouwen online en op events. Kwam wekelijks op verschillende radiostations tips en inspiratie geven. Gaf als één van de eerste online ondernemers een online cursus. Alles was een groot succes.

Mijn succes had een keerzijde. Er kwam jaloezie, afgunst, afwijzing en roddels. Rechtstreeks en achter mijn rug om. Van vrouwen, waarvan ook enkele andere ‘bekende’ coaches die spiritueel waren waarbij ik dat nooit had gedacht. Ik zou niet sporen. Raar zijn. Fake zijn. Oplichter zijn. Het enige wat ik telkens dacht? Hoe dan? Waarom? Ik doe alles vanuit liefde, waarom zien jullie dat nou niet?

Ik kon het niet handelen. Niemand in mijn naaste omgeving begreep mij. Ik kon het niet loslaten. Angst van veroordeling greep me. Het ging telkens slechter met mij. Mijn geloof in mezelf ook. Dus mijn business ook…

Ik stopte met mijn bedrijf en ging weer in loondienst werken. Maar mijn zielsmissie om mezelf en anderen te laten ervaren wie we werkelijk zijn en waarom we hier op aarde zijn, kon ik niet loslaten. Bij de ING waar ik toen werkte ging ik te werk als undercover lichtwerker (aka niemand had het lichtwerkersschap door lol), ik deed veel anders dan anders. En mijn manager stimuleerde mij daarin! Ineens was ik in gesprek met hoge management, ging ik meditatielessen geven, zorgde ik voor yoga en was ik cultuurcoach geworden van paar duizend man, terwijl die functie helemaal niet bestond. Ondertussen kriebelde het ondernemerschap ook weer en begon ik onder mijn eigen naam Sjoukje de Haas mijn nieuwe business.

Spiritualiteit en intuïtie was ik rete goed in, dus daar ging ik verder. Verder als ‘gewone’ lifecoach. Onder mijn eigen naam. Ik inspireerde nog steeds veel vrouwen. Langzamerhand kon ik er ook weer financieel van leven, dus werd weer fulltime ondernemer. En toch voelde ik altijd dat ik niet de volle 100% gaf. Dat ik niet mijn ware stem deelde. Ik hield een stuk achter. Een stuk die door velen gevoelt werd. Alles is immers energie. Het was mijn Proud to be Stout kant. Mijn rebelse kant. Jarenlang heb ik deze onderdrukt. Want nooit nooit nooit meer zou ik dat gevoel als toen weer willen ervaren. Bang om veroordeeld te worden. Dus dat wat ik zei was raak, maar middelmatig. Ik zorgde er onbewust voor dat ik niet te veel op zou vallen. Dat ik niet meer hoge boom was die veel wind vangt. Dat mijn kop niet te veel boven maaiveld zou steken, anders zou die er weer afgehakt worden. Nooit meer! Dus ging me aanpassen. Keek naar anderen hoe die het deden, zodat ik niet te veel zou opvallen. En ondertussen voelde ik dat ik niet 100% mezelf gaf. Niet 100% mijn ware stem gaf. Was zoekende. Vaag in wat ik deed.

Tot mijn 2e spruit zich begin dit jaar kwam aandienen. Ik mocht compleet in vertrouwen gaan, in mijn eigen kracht gaan staan en me overgeven. Fuck ik heb haar gewoon zonder verloskunde op de wereld gezet. Wel met mijn partner, vriendin en de fotograaf. But damn, wat een power en kracht voelde ik in mij. Human Design wat op mijn pad kwam en ik door gegrepen werd. GeneKeys ter aanvulling (wtf daar stond gewoon letterlijk in dat mijn werksfeer het rebelse is, en als ik mijn schaduw leef dat ik dan middelmatig ben. Hoeveel hints kun je krijgen). Schaduwwerk, waar ik nooit aan wilde beginnen, hit me hard, waardoor ik weer delen in mezelf kon omarmen. Ayahuasca wat me weer veel duidelijk maakte en ik weer kon schiften. Eindelijk was het stoute gekke rebelse deel weer in mij aanwezig. Het was even zoeken. Het was een proces. Maar sinds een tijdje is het er weer. It feels so good to be back, maar dan een 3.0 versie . Daarom geef ik ook eenmalig deze Proud to be STOUT in business experience.”

Wat is Proud to be Stout? Proud to be STOUT staat voor de stoute schoenen aantrekken en onvoorwaardelijk jezelf durven zijn en dat in je leven en business doen wat bij je past. STOUT staat ook voor Sexy, Talentvol, Onafhankelijk, Uniek en Trots. Aligned AF.

Wat kun je verwachten?
– Je krijgt 6 dagen lang iedere dag een online training van mij waarin ik je inspireer om Proud to be Stout te zijn en tot actie breng. Allemaal in combinatie met Human Design
– Je leert je Human Design type (beter) kennen, zodat je voortaan weet hoe je energetisch als mens bent en dus ook beste je business kan runnen vanuit alignement
– Je gaat meer jezelf te zijn, lef te hebben en dat in je business te doen wat werkelijk bij je past
– Je ontdekt dat je echt voorbij de ‘zo zou je moeten ondernemen’ en copy paste business mag gaan
– Doei cooky clutter businesses, hello being the real unique you in business.Dat is wat je vrijheid, doekoes en rust oplevert. Daarmee ga jij de impact maken en een verschil maken
– Klanten aantrekken en zichtbaar zijn vanuit jouw Sexy power
– Je Talenten herkennen en voor gaan staan, zodat je klanten die ook zien
– Onafhankelijk je eigen keuzes maken, zodat je je vrij voelt
– Uniek mogen zijn, omdat jezelf zijn gewoon het lekkerste werkt
– Trots zijn op die ene (out of your comfortzone) uitdaging die je aangaat
– Je herschrijft de regels…
– En je ontvangt 6 dagen lang persoonlijke coaching van Sjoukje!

Schrijf je nu GRATIS in, we starten 23 september…

dit veld niet invullen s.v.p.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Onze privacyverklaring

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten