Deep dive, deep change

Eenzaam (in de Cosmopolitan)
19 december 2018

Deep dive, deep change

👉 Moet ik nu wel of niet aangeven bij mijn huidige tribe en klanten dat ik een andere weg in sla? Moet ik nu wel of niet heel duidelijk aangeven dat er een verschuiving plaatsvind in mijn doelgroep? 🤔🧐

Het waren vragen die mij bezig hielden. Iedere keer als ik dacht dat ik het moest uitleggen, voelde het als een zware last. Een last wat onderdeel van een last is die ik al jaren onbewust droeg. Er kijken zoveel mensen naar mij. Zoveel mensen vinden iets van mij. Verwachten iets van mij. Verlangen iets van mij. Onbewust voelde ik dat. Ik heb een super groot netwerk opgebouwd in de afgelopen jaren. Ook niet zo vreemd met tienduizenden volgers bij mijn bedrijf Proud to be Stout toen. En toch zag ik het zelf niet, was me er niet van bewust. En afgelopen tijd werd me dat duidelijk. Dat er veel vrouwen tegen mij opkijken, terwijl ik ze zo als gelijken allemaal zie. Of je nu al super succesvol bent of dat je bijna op straat staat. Zelfs als je mij een bitch vind. Ik zie je potentie. Ik zie wie je werkelijk bent.

En het raakt me. Het raakt me diep. Tranen biggelen nu over mijn wangen. Dat is mijn GOUD. Ik zat afgelopen jaren in een helpersyndroom. Ik ben ook veel vrouwen gaan helpen, die ik niet werkelijk kon helpen. Vrouwen waarvan ik het werk moest doen. Ik voelde mij zo verantwoordelijk. Vond het soms zo zielig. En ik zei kom maar, kom maar. Deze powerhouse helpt jou wel. Tot energetisch ervan helemaal in de knoop zitten en gesloopt zijn. Ik heb mezelf gedownsized. En dat is niet helemaal het woord, maar dekt voor mij de lading wel. Het is niet mijn taak om die vrouwen te helpen.

En er valt een last van mijn schouders. Ik hoef niks uit te leggen. Ik hoef alleen mijn eigen werk te doen. Ik mag veranderen en groeien. Ik hoef alleen maar te zijn. Gaan staan voor wie ik het beste kan dienen met mijn werk. Dat zijn de vrouwelijke ondernemers, new leaders, lightworkers, de pioniers, de zieners, de visionairs, de powerhouses en de ambitieuze vrouwen. De vrouwen die al doen. Zij die weten dat ondernemerschap een persoonlijke ontwikkelingsreis is. Zij die wellicht tijdelijk ernaast ook in loondienst zijn, maar dat maakt geen fuck uit want ze zijn ook bezig hun missie. Zij die de klappen van de zweep kennen. Zij die iedere keer weer investeren in zichzelf. Zij die durven zichtbaar te zijn. Zij die weten dat ze hun bedrijf hebben om de wereld mooier te maken. Zij die verantwoordelijkheid nemen. Zij die geloven in zichzelf en hun boodschap. En die zichzelf soms gewoon kut voelen omdat je Zielsmissie leven niet de allermakkelijkste weg is. Ja zo’n vrouw die lijkt op mij. Die spiritualiteit en aardse als één wereld ziet. Hoe mooi zal het zijn dat wij vanuit onze leidersrol dat nieuwe verhoogde bewustzijn delen zodat het voortaan als normaal wordt gezien?

Ik weet het schatje. Onbewust ben je bang voor oordelen. Bang voor wat er gezegd kan worden. Dat klanten je vaarwel gaan zeggen. Dat mensen je raar gaan vinden. Bin there done that. Daar is waar schaduwwerk plaats moet vinden. Essentieel werk. Dankbaar voor degene die dat in mijn leven heeft gebracht. En daar is ook waar ik in kan ondersteunen. Ik heb ervaring in dit leven om online aan de schandpaal te hebben gehongen. Dat is niet voor niets.

Ik ben afgelopen tijd mijn Human Design pad gaan lopen. Diep in mijn schaduw gedoken met schaduwwerk. Ayahuasca ceremonie heeft mij weer heel veel duidelijk gemaakt. Een Cursus in Wonderen wijsheid stroomt volop. Yep het vuur in mij is weer aangewakkerd…

Er veranderd niet veel en tegelijkertijd heel veel. Zit midden in dat proces. Met de dag wordt alles helderder. En ik hoef niks uit te leggen. Ook niet aan mezelf.

Jij ook niet powerhouse van een vrouw.
Wees lief voor jezelf.
Blijf je eigen pad kiezen.
Ik weet dat dat niet altijd makkelijk is.
Ik help jou te herinneren wie we werkelijk zijn en waarvoor we hier op aarde zijn.
I got your back.
En zo kan jij mij weer met jouw unieke gave helpen.
We mogen samen veel meer leiderschap pakken in echt zeggen en laten zien wat er toe doet. Op een manier die meteen duidelijk maakt wat je bedoeld. Dat we staan voor nieuw verhoogde bewustzijn. Ook in onze (marketing)boodschap. Kappen met aanpassen en het goed willen doen voor iedereen. Starten met je echte wijsheid delen, jij bent die ziener, die scanner en pionier met een enorm potentieel waar je u tegen zegt. Want jij weet net zo goed als ik dat er oude marketingcommunicatie is en nieuwe. Je hebt het oude ondernemen en het nieuwe. Jij weet dat er veel meer is dan mindset en meditatie. Nog meer de diepte in. Alleen dat nieuwe is nog spannend en eng. Maar dat samen doen, maakt krachtig.

Momenteel neem ik mijn bedrijf onder de loep. Ondertussen draait alles gewoon door en leun ik achterover. HD emotionele Generator 6/2 styl 😉

#proudtobestout #createcrazyimpact#sexyandiknowit #trustyourcallingdarling#HumanDesign #eencursusinwonderen#schaduwwerk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Onze privacyverklaring

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten