Journey of Happiness event 12 & 13 maart

Depressie is niet jouw schuld
16 januari 2016
Holy Spirit
15 mei 2016

Journey of Happiness event 12 & 13 maart

De reis van geluk is voor iedereen anders.
Net als geluk zelf ook voor iedereen anders is.
Geluk is voor iedereen mogelijk.
De vraag is: Wil jij gelukkig zijn?

Geluk is niet afhankelijk van de dingen buiten ons, geluk zit in onszelf. Geluk is onze geboorterecht. Geluk zit in de kleine dingen, in het nu en de wonderen die je ervaart. Het enige wat je hoeft te doen is je perceptie te veranderen, verhalen in je hoofd te transformeren en anders naar jezelf en het leven kijken. Gewoon jezelf zijn, genieten van het leven en doen waar je blij van wordt, dat is geluk.

Op 12 & 13 maart 2016 geef ik vanuit overvloed het Journey of Happiness event in Leeuwarden. 

Zo bijzonder hoe dit event op mijn pad komt. Tijdje geleden werd mij duidelijk dat ik weer stapje voor stapje meer zichtbaar offline mocht gaan. Ik mocht weer meer gaan spreken.  Spreken op een fysieke bühne wel te verstaan. Daar waar ik mij als een vis in het water voel. Mensen inspireren met mijn gave, wijsheid en inspiratie. Ja ik besloot dat ik er klaar voor was en dat zei ik ook tegen het Universum. Even later kwam ik er achter dat Geluksroute naar Leeuwarden kwam. Vanuit het niets kwam het idee van Journey of Happiness, een event waar professionele sprekers en ervaringsdeskundigen hun verhaal willen delen van ongelukkig naar gelukkig. Hun journey of happiness, om anderen te kunnen inspireren dat het voor iedereen mogelijk is om gelukkig te zijn. Ik zag het voor me in een kerk, maar theater leek me ook wel super. En ineens was daar het TrompTheater, het werd me zomaar in mijn schoot geworpen. Zo bijzonder hoe dingen dan lopen als het echt voorbestemd is. Als ik durf te doen wat mijn intuïtie mij aangeeft, dan ontstaan er flow, wonderen en synchroniciteit. Het is voor mij weer even een tijdje geleden dat ik ga spreken op een podium, maar ik heb er super veel zin. Hopelijk zie ik jou daar ook!

Ik ga spreken over happiness, innerlijke vrede en wonderen.
Ik vertel mijn verhaal van ongelukkig en depressief naar intens gelukkig zijn en weer kunnen genieten van het leven vol liefde. Ik ga vertellen over de verhalen in je hoofd hoe je die kunt transformeren. Ook ga ik met de deelnemers mediteren op zielsniveau. Mensen die er voor open staan liefdevol spiritueel openkraken… 

Ken je de uitspraak van Jeanne d’Arc: ‘I’m not afraid, I was born to do this?’ Zo voel ik me. Ik ben niet bang en voel dat ik geboren ben om dit te doen. Uiteraard vind ik het spannend, maar ik heb de moed en vertrouw op iets groters dan mij. Het is een onderdeel van mijn missie en ik geef er gehoor aan.

Er komen geweldige gastsprekers:
Er komen meerdere sprekers en ervaringsdeskundigen, want ik hoef het niet alleen te doen. Er zijn zoveel verschillende verhalen over hoe mensen gelukkig zijn geworden. Maar we hebben allemaal 1 ding gemeen. Wij zijn in overgave en vertrouwen gegaan, we kozen op een gegeven moment voor ons (werkelijke) Zelf. Kiezen voor ons eigen geluk betekent doen waar je blij van wordt!

Naast de mooie inspirerende verhalen krijg je ook extra’s in de vorm van meditatie, zang en muziek. Het event is priceless. Jij hoeft er niet voor te betalen. Wij manifesteren dit vanuit overvloed.

Voor meer info & opgave check www.journeyofhappiness.nl 

1 Comment

  1. Astrid de Vries schreef:

    Wat een fantastisch weekend heb ik gehad. Ik ben er naar toe gegaan, omdat mijn man er graag naar toe wilde en zo van “we zien wel”. Dit is 100% meegevallen. Ik ben naar huis gegaan met 2 nieuwe inzitten. Ik kan mijn reis nog meer accepteren zoals het is en dichter bij mijn eigen ik blijven. Bij mijn intuïtie komen en daar naar luisteren. Iedereen bedankt die aan dit weekend heeft meegewerkt. Jullie hebben een gelukkig mens gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Onze privacyverklaring

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten