Luister naar je intuïtie!

Holy Spirit
15 mei 2016
Gratis Spoedcursus in Wonderen 20 t/m 30 juni
10 juni 2016

Luister naar je intuïtie!

Ik weet het nog goed. Op een avond in mei 2014 zat ik huilend achter mijn laptop. Ik keek naar de witte muur… Ik dacht, dit kan niet langer zo. Ik zat weer bijna tegen een depressie aan, mijn bedrijf liep niet meer, geld was op, was bang en ik was moe. Moe van het knokken en overleven. Mijn leven leek van de buitenkant best leuk, maar van binnen voelde ik dat niet. Ik voelde mij een mislukkeling! Ik kon niet langer knokken, was klaar met de strijd. Ik schreeuwde en jankte het uit. Het enige wat ik kon doen is mij overgeven aan iets groters dan mezelf, want ik had de kracht zelf even niet meer.

Ineens hoorde ik een stem, een duidelijke liefdevolle stem die zei: Luister naar je intuïtie! 

Vanaf dat moment kon ik niet anders dan naar mijn innerlijke gids luisteren en doen wat ik te doen had. Ik koos voor mezelf en wist dat ik keihard aan mijn overtuigingen en verhalen in mijn hoofd mocht werken. Ik volgende de stem van mijn innerlijke gids en deed dat wat ik moest doen, ik had geen andere keus.

Het eerste wonder diende zich aan en er volgenden steeds meer. Door te luisteren naar mijn intuïtie en er naar te handelen. Ik kreeg hypnose opleiding cadeau, daar leerde ik over hoe ons onderbewuste werkt en de manier hoe je snel een probleem kan oplossen. Hypnose gebruik ik nu ook voor mijn Miracles Journey (de nieuwe naam voor mijn Zielenreismeditaties, check hier). Ik kreeg baan bij een bank, daar mocht ik leren over geld. Geld stroomde ineens überhaupt gemakkelijker naar mij toe. Ineens zag ik ondernemer Sabriyé Dubrie met het boek May cause miracles van Gabrielle Bernstein. Zo ontstond er spontaan een klein clubje ondernemers met onder andere Simone Levie, Marieke Anthonisse, Sabriyé en ik om gezamenlijk liefde boven angst te kiezen en alle lessen door te nemen. Wow dat heeft me zoveel gebracht. Ook ging ik elke dag mediteren, met inzichten en visioenen. Daarnaast kreeg ik spirituele ervaringen en super helderde inzichten tijdens Ayahuasca-ceremonies die bijna onbeschrijfelijk waren. Die ceremonies raad ik echt niet aan iedereen aan, kunnen nogal confronterend en heftig zijn. Iedereen ervaart het anders en krijgt wat de bedoeling is. Verder paste ik steeds vaker mijn Zielenreismeditaties toe op mezelf en anderen, met veel succes en snel resultaat. Wow alles ging als een snel trein… 2014 begon zwaar en werd ineens magisch.

2015 zette de magie door in een leven in verwondering. Ook kwam Een Cursus in Wonderen nu heel duidelijk in mijn leven. Ik voelde dat ik weer opnieuw verder mocht met mijn missie. Ik voelde dat het goed is geweest dat ik aan mezelf heb gewerkt, juist ook om een goede basis te creëren voor mijn missie en bedrijf wat ik nu heb. De commitment om de wijsheid van het Universum en mijn ervaringen te delen, is zoveel mogelijk vrouwen (en de mannen die zich voelen aangesproken) wakker te laten worden! Bewustzijn door te geven. Om ze weer te laten verbinden met wat ze werkelijk zijn en wonderen te verwachten. Dat ze vertrouwen op iets groters dan zichzelf en hun innerlijke gids volgen ipv hun angsten. Dat ze voortaan kiezen voor vertrouwen, liefde en vreugde. Zodat ze dat weer door kunnen geven aan hun kinderen, partner, vriendinnen en klanten. Op de Vancouver Peace Summit 2009 zei de Dalai Lama ‘The world will be saved bij the Western woman’. Ik geloof dat ook. De wereld heeft ons nodig, ons licht, onze talenten en vrede. Daarom richt ik mij op vrouwen. Daarom ben ik een vrouw.

Ik zocht onbewust altijd het geluk buiten mezelf, vooral in andere mensen of situaties. Vreugde. Liefde. Aandacht. Goedkeuring. Toestemming. Lof. Overvloed. Vrijheid.

Juist door dat buiten mezelf te zoeken, vond ik het niet. Herkenbaar?

Nu heb ik gevonden. Het was superdicht bij! Het is nog steeds dicht bij mij, het zit in me. Ik ben super gelukkig, vertrouw op iets groters dan mezelf en leef mijn missie. Ik doe wat ik te doen heb op deze aardbodem. Ik leef een goddelijk geleid leven waarin ik wonderen wakker kus en mijn stoutste verwachtingen zijn overtroffen. Dat gun ik iedereen, want ik weet dat het mogelijk is. Als ik het kan, kan jij het ook.

Het enige wat jij hoeft te doen is luisteren naar je intuïtie en daar vervolgens naar handelen! 

Omdat het boek Een Cursus in Wonderen mij zoveel heeft gebracht. Grote spirituele leiders als Gabrielle Bernstein, Wayne Dyer, Deepak Chopra en Marianne Willamson verwijzen allemaal naar de cursus als hun belangrijkste inspiratiebron. De Cursus wereldwijd voor miljoenen mensen hun levensboek is. Wil ik in Nederland zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met ECIW voor meer innerlijke vrede en liefde.

Doe nu gratis mee met de Spoedcursus in Wonderen van 20 t/m 30 juni. 11 wonderlessen, elke dag een les. Er zijn ook 11 prachte prijzen te winnen!

Geef je snel op via www.spoedcursusinwonderen.nl 

Liefs xox,
Sjoukje

4 Comments

 1. Inge schreef:

  Super dat je dit wilt delen, ik doe graag mee en kijk er naar uit! Dank je wel Sjoukje 🙂
  Groet, Inge Verbeek

 2. Tina schreef:

  Hallo Sjoukje,

  Ik zit een beetje in dezelfde situatie als jij toen zat. Ik heb een praktijk, maar het loopt niet zo goed als ik graag zou willen. Daarnaast zoek ik een parttime baan om mijn hoofd boven water te houden. Ik ben werkeloos en ook nog 50. De afgelopen twee jaar heb ik slechts eenmaal een gesprek gehad bij een werkgever en per 1 december stopt mijn WW. Ik heb echt van alles geprobeerd, maar het loopt steeds op niets uit. Er zit geen progressie in. Ik mediteer ook al jaren en hou mij bezig met het boeddhisme en Advaita. Dit geeft mij kracht om verder te gaan en ik probeer zoveel als mogelijk niet teveel vast te klampen en vertrouwen te hebben in mijn kinnen. Maar soms is het moeilijk. Vandaar dat ik nu graag mee wil doen aan deze cursus.

  Met vriendelijke groeten,

  Tina Venter

  • Sjoukje de Haas schreef:

   Volg je verlangen, volg je hart. Doe dat wat de bedoeling is. Het komt mooier dan je zelf kan bedenken. Durf te vertrouwen. Liefs Sjoukje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Onze privacyverklaring

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten