Meditatiereeks VERTROUWEN & WONDEREN

Wil jij meer vertrouwen?
Kan je zelfvertrouwen en eigenwaarde wel een boost gebruiken?
Hoe zou het zijn als je onvoorwaardelijk op iets groters dan jezelf gaat vertrouwen? Dat je weet dat het Universum altijd achter jou staat?

Vertrouwen is nodig om je werk hier op aarde te kunnen doen.
Je moet gaan staan voor wie je bent en dat kunnen uitdragen.
Dat betekent ook loslaten en in overgave gaan.
Als jij klaar bent voor een next level versie van jezelf die vol van vertrouwen is, is deze meditatiereeks echt wat voor jou.

Meditatie is veel meer dan ontspanning.
Je kunt er ook inzichten en een shift door krijgen. Helemaal door mijn begeleidende visualisatie meditaties. Al mijn klanten geven aan veel aan mijn krachtige wonderlijke meditaties te hebben, omdat ze zoveel in beweging brengen. En ik wil jou ook graag in beweging zetten. Om meer vertrouwen te krijgen, zodat je vanuit alignment met wie je werkelijk bent en je hoogste waarheid gaat leven en werken. Vertrouwen is nodig om je werk hier op aarde te kunnen doen. Je moet gaan staan voor wie je bent en dat kunnen uitdragen. Dat betekent ook loslaten en in overgave gaan. Als jij klaar bent voor een next level versie van jezelf die vol van vertrouwen is, is deze meditatiereeks echt wat voor jou.

Je ontvangt 3 krachtige visualisatie meditaties:
1. Ontmoeting met de Next Level wonderversie van jezelf
2. Zelfvertrouwen & eigenwaarde vergroten
3. Goddelijk vertrouwen & overgave

De meditaties kun je zo vaak doen als je wilt.

Je kunt de meditatiebundel NU bestellen € 77,-

Klaar om je te laten verwonderen?
Bestel via onderstaande knop de meditatiereeks:

Wat vinden anderen ervan:

‘Wooo Sjoukje. Ik heb net de eerste meditatie beluisterd en hij is heerlijk! Je hebt een fijne stem om naar te luisteren, ik ben er erg blij mee!’
– Wendy

‘Wow wat een krachtige meditaties’
– Anita

‘Prachtige meditaties. Mijn overleden vader kwam mij een boodschap brengen. Tranen lopen over mijn wangen’
– Anna

‘Mag ik jou enorm bedanken voor je meditatie reeks, ben super enthousiast. En vooral wat het bij mij voor mooie bijzondere dingen oproept. Ik voel bij elke meditatie mijn zelfliefde en innerlijke kracht groeien. Ontzettend waardevol.’
– Belinda

Wil je weten en ervaren hoe ik mijn meditaties doe? Ervaar dan onderstaande meditatie welke uit Sjoukje’s Miracle School (s-school) komt over trouw zijn aan wie je werkelijk bent en je Hoogste waarheid.

BESTEL HIER DE MEDITATIEREEKS:

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Onze privacyverklaring

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten