Oehlala moeiteloos succesvol ondernemen en de leukste klanten aantrekken,
zonder de stress, pushen en hustle,
kan door jouw unieke sexy succesformule te ontdekken.
Jouw energie en vibe is wat vooral belangrijk is.
Daarvoor laat ik je graag kennismaken met Human Design
en de basis jouw persoonlijke design.

Wat is Human Design?

Human Design zet ik alweer een tijdje in bij mijn klanten.
En ik leid/train zelfs coaches en therapeuten erin zodat ze het zelf ook op een unieke manier kunnen inzetten bij hun klanten.

HD is een methode om jezelf beter te leren kennen en hoe je je leven kunt leiden op een manier die daarbij aansluit. Het is gebaseerd op een combinatie van astrologie, chakrasysteem, I Ching, Kabbalah, astronomie, genetica, biochemie en kwantummechanica. Aan de hand van je precieze geboortemoment wordt je persoonlijke design berekend. Je komt er achter wat je unieke blauwdruk is.

Door naar je Human Design Chart te kijken krijg jij een gebruiksaanwijzing van wie je als mens bent, hoe jij de beste beslissingen kan nemen, waar je geconditioneerd wordt door anderen en hoe je het beste kan functioneren in je privéleven, relaties en werk. Het is jouw unieke blauwdruk. Jouw formule tot succes. Je ontdekt wie je werkelijk bent en hoe jij het beste je leven en business moeiteloos runt. Tis echt zo bizar hoe accuraat Human Design is.

Je kunt er dus heel veel uit je halen. Maar ik begrijp heel goed dat je weinig snapt van je Chart. Of hoe je dat dan als ondernemer in je business toepast. En dan kom ik in beeld. Het is namelijk mijn Zone of Genius om moeilijke ingewikkelde materie te versimpelen.

HD speelt een grote rol in mijn leven en business. Ik kan niet meer zonder en denk niet meer in hokjes maar in HD haha. Zo heb ik inmiddels al meer dan 400 readings gegeven aan verschillende ambitieuze vrouwen op basis van Human Design en iedereen is onder de indruk. Vele klanten, die coach zijn, zetten nu ook Human Design in bij hun klanten. Echt zo gaaf. Ik coach en begeleid mijn klanten er in. Zodat het praktisch wordt en ze het echt hun design gaan embodyen en toepassen in hun business. Want één is weten, twee is toepassen.

Het wordt tijd dat je stopt met ondernemen zoals het hoort en alle (marketing)regeltjes te volgen wat succes zou opleveren. Voor iedereen is er een unieke succesformule waarin jij moeiteloos succesvol kan ondernemen. 

En ik laat je graag kennismaken met Human Design in combinatie met moeiteloos succesvol je bedrijf runnen.

>>> Het start uiteraard bij je Human Design Chart ontdekken <<<
Kom er achter wat je Type & Autoriteit is (er is veel meer, maar dat is de basis) via deze website > https://www.mybodygraph.com/
(let op: gebruik je precieze geboortetijd. Kun je opvragen bij de Gemeente, staat op je geboorteakte, wellicht op je geboortekaartje of geboortetegeltje)

Gratis masterclass

Onlangs heb ik een masterclass over moeiteloos ondernemen vanuit Human Design gegeven. Iedereen was laaiend enthousiast. Hier leg ik een mooie basis uit. Momenteel kun je de masterclass gratis zien. Wil je het zien? Klik op het plaatje of de link eronder.

Wat is je Human Design Type?

>>> Het start uiteraard bij je Human Design Chart ontdekken <<<
Kom er achter wat je Type & Autoriteit is (er is veel meer, maar dat is de basis) via deze website > https://www.mybodygraph.com/

Door je Type te weten, weet je hoe je in het algemeen bent als mens, vooral energetisch gezien. Hoe je energie van nature uitwisselt met andere mensen, synchroniteiten en kansen. Het is hoe je het beste kunt navigeren en handelen in het leven en business en wat je algemene doel in dit leven is. Als jij niet jezelf bent (en dus niet volgens je Type leeft) dan kun je dat voelen gezien een bepaald negatief gevoel wat typerend is bij je Type.

Er zijn 5 verschillende types. 8% van de mensheid is hier om te initiëren en zaadjes te planten en streven naar verandering (Manifestors), 70% is hier om het daadwerkelijke werk te doen wat hen voldoening geeft en te oogsten (Generators & Manifesting Generators) en de rest is hier vooral gericht op de ander om te begeleiden door te verbinden en adviseren (21% Projectors) of leiden en spiegelen (1% Reflectors).

Bij je Type hoort ook een Strategie, een manier om het beste door het leven te bewegen wat jou moeiteloos succes oplevert. Velen denken dat ze gewoon initiatief moeten nemen, maar dat is voor de meesten onnatuurlijk. Wat dus hustle, stress en gedoe opkan leveren. Uiteraard moet je ook vertrouwen hebben in de uitkomst. Want je natuurlijke Strategie zonder vertrouwen volgen kan ook gedoe opleveren.

1
Manifestor

Een Manifestor zijn betekent dat je een initiator bent, onafhankelijk kan handelen en verandering komt brengen. Het zijn de zelfstandige ondernemers in onze wereld. Het allerbelangrijkste is vrijheid ervaren. Van nature vol power.

In je business: Jij bent van initiëren en projecten starten, niet perse afmaken. Doe niet alles zelf, huur support in. Laat hen het werk doen. En creëer je diensten en producten vanuit intuïtie en inspiratie die je krijgt. Jij creëert van binnen naar buiten (heb je oogkleppen op).

Jouw energetische (business) strategie: Initiëren & anderen informeren

3
Generator

Een Generator zijn betekent dat je een ontworpen bent om te re-ageren op het leven en een bijdrage kan leveren met je energie. Het zijn de bouwers en werkers in onze wereld. Het allerbelangrijkste is voldoening ervaren. Van nature vol passie om te werken.

In je business: Doe niet aan ‘Start before you are ready’ of ‘Just do it’. Doe aan een ‘erotische dans’ met het Universum en mensen om je heen. Creëer je diensten en producten vanuit respons. Je kunt veel zelf in je business doen, maar weet wat jouw talent en focus is. Jij creëert van buiten naar binnen (word master in observeren).

Jouw energetische (business) strategie: Doen in respons

2
Mani Gen

Een Manifesting Generator zijn betekent dat je een ontworpen bent om te re-ageren op het leven en een bijdrage kan leveren met je energie en ondernemersdrift. Het zijn de multipassionate werkers in onze wereld. Het allerbelangrijkste is voldoening en vrijheid ervaren. Van nature all over the place.

In je business: Doe net als de Generators aan doen in respons en creëren van je verschillende diensten en producten vanuit respons. Je bent multi talentvol, dus hoef je niet te kiezen voor 1 ding in je bedrijf. Jij creëert van buiten naar binnen (word master in observeren).

Jouw energetische (business) strategie: Doen in respons & anderen informeren

4
Projector

Een Projector zijn betekent dat je een begeleider bent, weinig energie hebt en gebruik dient te maken van je slimheid, je kennis en wijsheid. Het zijn de managers, coaches en performers in onze wereld. Het allerbelangrijkste is liefde ervaren. Van nature heel zacht liefdevol karakter.

In je business: Begeleiden, bemiddelen en sturen past bij jou. Het is jouw rol om met inzicht te komen. Claim je expertstatus. Zorg je voor herkenning en herhaling, een signature wat echt jij is. Doe niet alleen alleen in je business, huur support in. Jij creëert van buiten naar binnen en van binnen naar buiten (vanuit de uitnodiging)

Jouw energetische (business) strategie: Wijsheid delen & Wachten op uitnodiging

visable af-51
Reflector

Een Reflector zijn betekent dat je een spiegel bent van je omgeving, geen consistente energie hebt, graag in de natuur bent en in verbinding met de maan. Het zijn de orakels in onze wereld. Het allerbelangrijkste is ‘zijn’, zonder oordeel. Van nature een reflectie voor de ander.

In je business: Iedere dag voel en ben jij je anders. Aan jou valt af te lezen hoe de energie in een groep is. Creëer je diensten en producten op basis van wat je ziet in de samenleving. Laat het iets zijn waarin jij verrassend oordeelt en spiegelt. Jij creëert van binnen naar buiten en van buiten naar binnen (vanuit reflectie)

Jouw energetische (business) strategie: Reflecteren & wachten op maancyclus

Innerlijke Autoriteit:
Hoe beste beslissingen maken?

Niemand kan de juiste beslissingen vanuit het hoofd maken, daar is je hoofd niet voor gemaakt. De juiste beslissing kun je ergens in je lijf voelen of gewoon weten, afhankelijk hoe jouw wijsheid tot jou spreekt. Jouw HD kaart bestaat uit centra. Eén van die centra is de meest belangrijke centrum in jouw kaart en dat is je innerlijke autoriteit.

Je autoriteit kun je zien als jouw innerlijke impuls om een beslissing te nemen die je de beste ervaring op zal leveren. Zie het niet als wetmatigheid, maar als een toetssteen in jezelf die je kan inzetten. Deze autoriteiten bevinden zich in je buik. Dit zijn het Emotionele centrum, het Sacrale centrum, het Milt centrum, het Ego centrum en het G centrum. In deze volgorde worden ze ook toegekend. Heb je geen van deze 5? Dan heb je een geen innerlijke autoriteit maar moet eerst naar de buitenwereld uitreiken voordat je jouw innerlijke waarheid weet.

Als je wilt handelen en beslissen op de voor jou juiste manier maak je gebruik van je strategie (welke bij jouw Type’ hoort) en jouw specifieke Innerlijke autoriteit. Vanuit deze twee ingrediënten kun jij je leven en business vormgeven op de juiste manier wat bij jou past.

Hoe kun je met mij samenwerken?

Ik heb verschillende manieren hoe je momenteel met mij kunt samenwerken, jouw succesformule kan uitdiepen en Human Design kan leren en embodyen. Want ik gun het je zo dat je lekker jezelf kan zijn in je business en tegelijkertijd succes ervaart. Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn als jij jezelf volledig bent en kan laten zien. Vertrouw jezelf maar! Ik help je daar graag bij…

> Moeiteloos Succesvol Ondernemen vanuit Human Design masterclass inclusief e-book waarin jij een glimp ontdekt wat jouw succesformule inhoudt en überhaupt wat Human Design is en waarom het voor mij en mijn klanten nou werkt. Dit is mijn cadeau aan jou. En zo leer je mij ook beter kennen hoe ik werk 😉 >>> Klik hier

> TYPE & BUSINESS training: Hierin ga ik diep in op de basis van jouw succesformule. Het is online mini cursus, kun je op je eigen tijd doen. Je krijgt je Human Design type helemaal uit gewerkt en hoe je vanuit je Type succesvol kan ondernemen. Een introductie in Human Design, een 1,5 urige audio + werkboek boordevol info, voorbeelden en coachvragen. 
– MANIFESTOR ondernemer: https://www.e-act.nl/cart/do/add?a=2482&p=55105
– MG (Manifesting Generator) ondernemers: https://www.e-act.nl/cart/do/add?a=2482&p=55100
– GENERATOR ondernemer: https://www.e-act.nl/cart/do/add?a=2482&p=55099
– PROJECTOR ondernemer https://www.e-act.nl/cart/do/add?a=2482&p=55101
– REFLECTOR ondernemer: https://www.e-act.nl/cart/do/add?a=2482&p=55103

> ALIGNED AF: Dit is echt epic uniek business traject. 10 maanden online groepsprogramma, coaching en mastermind om in alignment te komen wie je vanuit jouw blauwdruk (aka Human Design) bent. Alles is erop gericht dat jij jouw true nature stapt, helemaal gaat doen wat jij te doen hebt en succes ervaart met jouw talenten.
>>> Neem contact met me op voor meer info

> VISABLE AF: Een 22 daagse online experience, challenge, cursus, intensive en embodiment in één. Ik dompel je onder in de wereld van zichtbaar zijn met jou, je producten/diensten en je boodschap. Zonder bang te zijn wat anderen van je vinden of dat je overkomt als raar. Kortom zichtbaar op je eigen manier met je bedrijf.
>>> Neem contact met me op voor meer info

> 1:1 EMBODIMENT TRAJECT: Kort traject en impactful. Hierin leer je jouw Human Design en ga je zelf er mee aan de slag. Het is een korte coaching en mentorship om je dieper kennis te maken met jouw blauwdruk en te kijken waar je blokkades liggen wat je nu tegen houdt om door te breken naar een next level versie van jou en je business. Magisch!
>>> Neem contact met me op voor meer info

> COACHING BY DESIGN: Online programma waarin ik jou als coach of therapeut leer hoe jij op je eigen unieke manier Human Design kan inzetten voor jouw klanten en business. Dit is voor jou als je voelt dat het een super goede aanvulling gaat zijn op wat je nu al doet. Je gaat namelijk meteen je klant (teamleden en familie) beter begrijpen en hoe je hen het beste kan begeleiden en coachen
>>> klik hier

Who the f*ck is Sjoukje?

Mijn naam is Sjoukje de Haas en ben Dark Feminine expert, Energetisch Business Mentor en Proud to be Stout deskundige. Ik help vrouwelijke ondernemers hun business te runnen op hun eigen unieke manier door zichzelf en hun intuïtie te vertrouwen en wie ze werkelijk zijn te omarmen. Ondernemen vanuit wie je werkelijk bent inclusief je darkside, zonder jezelf de verliezen in alle standaard business en marketingregels. Aligned AF. Waardoor je moeiteloos méér succes, méér vrijheid en méér impact creëeren. Dat doe ik door oa Human Design, GeneKeys, Feminine energy, Schaduwwerk, Een Cursus in Wonderen, Hypnose en mijn haarscherpe intuïtie.

Ik ben een Emotionele Generator 6/2 en groot fan van Human Design systeem. En dat zet ik dan ook graag in bij mijn klanten. Inmiddels ook al meer dan 400 readings gegeven aan verschillende ambitieuze vrouwen en iedereen is onder de indruk. Echt zo gaaf!  Tegenwoordig geef ik geen losse readings meer, al doe ik dat wel in trajecten. Ik leid zelfs coaches en therapeuten op om Coaching by Design in te zetten. In al mijn coaching zit Human Design verweven en op deze pagina bied ik losse trainingen aan.

Interesse in een van mijn online programma’s?

Neem contact met mij en mijn team op via onderstaand formulier

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Onze privacyverklaring

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten