Over Sjoukje

Mag ik je een stuk van mijn verhaal vertellen?
Op een avond in mei 2014 zat ik thuis achter mijn laptop te werken, starend naar de witte muur. Ik dacht aan de reis die ik de afgelopen jaren aan het maken was, de reis naar binnen. Daarin vroeg ik me dingen af als: Wie ben ik? Wie ben ik werkelijk? Wat is mijn doel op aarde? Wat kan ik doen? Ik kwam er steeds meer achter dat ik een missie en hele mooie talenten heb. Ik ging inspirerende boeken lezen. Deed spirituele intuïtieve workshops en cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik ging vrouwen coachen en inspireren. Persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit bleken helemaal mijn ding te zijn. Happiness, Spirits, Liefde, Intuïtie, het Universum, gewoon Zijn en innerlijke rust kwamen langzaam (weer terug) in mijn leven.

Ik schrijf ‘weer terug’ omdat ik denk dat het er altijd al was. Als kind bijvoorbeeld, geboren in 1982 in het Friese dorpje Menaldum, deed ik gewoon mijn ding. Ik was creatief, vrolijk, danste op allerlei muziek en optreden vond ik ook fantastisch. Ik had een fascinatie voor het leven, was super nieuwsgierig en wilde altijd weten hoe iets zat. Ik kon met iedereen opschieten, zowel de populairen als de kinderen die minder populair waren. Kiezen hoefde ik voor mijn gevoel niet: ik deed in het moment wat goed voor mij was.

Maar dit zou niet zo blijven. Op mijn 15e jaar moest ik kiezen wat ik voor middelbaar beroepsonderwijs ik wilde gaan doen. Ik wilde toen schoonheidsspecialiste worden. Wat bleek? Ik kon dat niet gaan doen omdat ik veel allergieën had. De dokter raadde het af. Ik was in tranen. Ik begon te denken dat ik dus níet zelf kon beslissen wat ik wilde doen, en wat goed voor mij was. Het advies van de dokter had weer een extra zaadje gepland voor die overtuiging: ik kan niet doen wat goed voelt, maar moest een rationeel besluit nemen. Ik bleek niet zomaar meer ‘gewoon mijn ding’ te kunnen doen.

 

Die overtuiging werd bevestigd toen ik MBO Mode&Handel ging studeren en vanuit daar in een kledingwinkel ging werken. Mijn werk ging goed, maar toch vond de bedrijfsleider dat ik niks goed deed. Later in een ander filiaal deed ik precies hetzelfde en daar vond men dat ineens juist wel goed. Ik vond dat verwarrend: wat is dan ‘goed’ of ‘fout’? In mijn relatie ging het precies zo: ik zag het goede in hem en ons, maar hij (en ook zijn moeder) had vaak wel iets aan te merken op mij of wat ik deed wel of niet goed zou zijn. Langzamerhand ging ik mij aanpassen. Ik voelde me steeds meer anders dan anders. Ik kon blijkbaar niet mezelf zijn. Ik moest constant kiezen. Kiezen tussen goed en fout. Kiezen tussen hoofd en hart. Ik zocht telkens naar goedkeuring in de buitenwereld. De oordelen van een ander bleken belangrijker dan wat ik zelf voelde. Een ander was belangrijker geworden dan ik zelf. Want wie was ik nou? Was ik wel goed genoeg? Wie was ik om iets wel goed te vinden? Ik had geen idee wie ik meer was. Ik was zeker zichtbaar met mijn 1.83 meter, maar ik zag mezelf niet wie ik werkelijk van binnen was.

Op mijn 22e knapte er iets in mij. Ik voelde me afgescheiden, eenzaam, verlaten, hulpeloos en ellendig. Ik raakte in een zware depressie. Ik had een baan waarvan ik dacht: ‘Tsja, het is werk’. Mijn relatie liep stuk en dat was de druppel. Alles viel in duigen. Ik wist het niet meer! Het leek me beter om dood zijn. Het was een heftige tijd. Vanaf dat moment is langzaam mijn reis terug naar binnen begonnen.

Van onrust naar innerlijke vrede
Dus daar zat ik, op een avond in mei 2014 thuis achter mijn laptop te werken, starend naar de witte muur, na te denken over die reis naar binnen die ik nu al jaren aan het maken was. En ineens kon ik niet meer, ik was in tranen. Ik schreeuwde het uit. Er brak iets in mij. Ik was het knokken zat. Ik was positief, maar ik wist niet meer hoe ik verder moest en hoe ik mijn missie precies kon leven. Financieel redde ik het ook niet meer. Ik had het gevoel dat ik faalde. Ik zat vol in angsten, onzekerheid en schaamte. Had angst voor oordelen. Ik schreeuwde het uit. Ik kon het in mijn hoofd niet meer bedenken. Ik had een wonder nodig! Ik wilde heel graag innerlijke rust, zodat ik kon doen wat ik graag wilde doen en wat de bedoeling was. Ik vroeg letterlijk aan het Universum: “Leer me alsjeblieft hoe geld werkt, want ik weet het niet meer.” Ineens voelde ik een bepaalde warmte over me heen komen en iets zei: “Luister naar je intuïtie.” Ik liet vervolgens los en ging vertrouwen op de aanwijzingen van het Universum. Even later kreeg ik een baan bij ING.

Dat was een ‘aha’ moment. Het kwam allemaal mooier dan ik zelf had kunnen bedenken. Ik voelde dat de knop bij mij om mocht. Ik kon niet anders dan volledig voor mezelf en mijn missie kiezen. Maar om mijn missie goed uit te voeren moest ik keihard aan mezelf werken om de innerlijke rust te krijgen. Niet buiten mezelf naar antwoorden zoeken, maar in mezelf. Stap voor stap. Wonder voor wonder. Mezelf spiritueel open kraken en mijn hoofd daar in meenemen. Liefde boven angst kiezen. Naar de stem van mijn ziel luisteren en doen wat ik te doen had. Niet kijken naar wat ik of anderen wilde, maar wat het Universum van mij wilde. Het licht in mezelf terug vinden. Vanuit daar ontstonden de wonderen in mijn leven. Het kwam mooier dan ik zelf had kunnen bedenken. Ik ontdekte dat alles waar ik naar verlangde in mezelf zit en dat alles mogelijk is. Dat alles klopt, alles is.

Nu kan ik eindelijk zeggen dat ik mijn innerlijke rust en de kracht van het Universum/Bron/God/Liefde (terug)gevonden waardoor ik mijn missie leef! I shine my light!

“Velen worden geroepen om hun missie te leven, er zijn maar weinig die antwoorden.”

Ik kan je begeleiden naar de Gelukkige Droom! Het overtreft je stoutste verwachtingen. A fearless life for you!

Mijn naam is Sjoukje de Haas en ik ben ervan overtuigd dat wij hier allemaal op aarde zijn met een missie. Sjoukje betekent: Zij die overwinning en vrede brengt. Mijn missie is het verspreiden van vrede, innerlijke vrede.

Ik begeleid ondernemende vrouwen die last hebben van onrust en angsten in hun hoofd om voortaan te luisteren naar hun intuïtie en te vertrouwen op iets groters dan zichzelf waardoor ze innerlijke rust ervaren, gelukkig zijn en doen wat ze te doen hebben. Daardoor verwelkomen ze wonderen en leven de Gelukkige droom. Ik ben hun tijdelijke gids waardoor ze voortaan kunnen vertrouwen op hun eigen innerlijke gids. Met mijn voeten op de grond en hoofd in de wolken help ik ze. 

Mijn belangrijkste tools zijn Een Cursus in Wonderen, Miracles Journey, meditatie en de SOULmethode. Ik doe online 1 op 1 trajecten via Skype, ben leraar van Een Cursus in Wonderen en mijn nieuwe online programma ‘Reconnect to your soul, let’s create some miracles’ komt er aan. 

Ik stem mij nu iedere dag af op liefde en verwacht wonderen. Dat was eerder wel anders. Eerder kampte ik met depressie, was diep van binnen ongelukkig en bleef maar in mijn hoofd malen. Ik verlangde naar innerlijke rust en wilde mijn missie leven. Dat is wat ik nu doe. 

Waarom richt ik mij op vrouwen?
Op de Vancouver Peace Summit 2009 zei de Dalai Lama ‘The world will be saved bij the Western woman’. Ik geloof dat ook. De wereld heeft ons nodig, ons licht, onze talenten en vrede. Daarom richt ik mij op vrouwen. Daarom ben ik een vrouw.

In de Media

Ik ben in het verleden in verschillende media geweest.

Radio: Ik heb vanaf 2012 bij verschillende radio stations mijn feelgood tips en Proud to be Stout inspiratie gegeven aan de luisteraars. Ik ben begonnen met een vast item bij Werkenfm en kreeg even later ook een vast onderdeel bij Wildfm. Ik ben in de uitzendingen geweest van Slamfm, RTL Amstelveen, Omrop Fryslan, Radio Eenhoorn, Radio 2, Megastadfm, Roulettefm, Radio Decibel. Vind dat super leuk om te doen. Ik zou graag weer vaker inspiratie willen geven op de radio over happiness, spiritualiteit en zelfbewustwording.

TV: Mijn eerste echte tv debuut was ooit in een Fryske tv serie BIT, als vriendinnetje van een van de hoofdrolspelers en ook nog een spontane zoenscene. Dat nota bene niet eens in script stond. Even later heb ik verschillende dingetjes voor film en tv gedaan. Zo heb ik onder andere 1,5 jaar TMF Laat gepresenteerd op muziekzender tmf. Heb ik meegedaan als deelnemer in De Bachelor voor Net5 en zat in Suriname voor opname. Ook meegedaan met tvprogramma ‘Te mooi om waar te zijn’. Ik deed mee met adviseren voor tv programma Ik kan het niet alleen op RTL4. Super leuke ervaringen geweest. In de toekomst zou ik heel graag een feelgood programma willen presenteren of als expert meewerken aan een tv programma waarin ze kandidaten begeleiden naar een gelukkig leven. Of uitgenodigd worden om in een tvshow tips en inspiratie te geven.

Geprinte media: Ook heb ik ooit groot onderzoek Hoe stout ben jij? gedaan welke in verschillende media was beland. Stond ik in paar Fryske kranten. Heb ik in AD gestaan met ‘ontvangen is ook een kunst’. Heb in Vrouw van Telegraaf gestaan. Ik ben verschenen in verschillende bladen als de Vrouw, Vriendin, Flair en Cosmopolitan. Ik zou graag in de toekomst vaker in leuke bladen als Happiness, Linda, Flow etc willen staan en inspiratie willen geven over zelfbewustwording, happiness en spiritualiteit.

Referenties

Ik kan vertellen wat ik doe, maar ik laat liever een aantal van mijn klanten, ambassadeurs en fantastische mensen spreken over mij en wat ik te weeg kan brengen:

Luisteren naar mijn intuïtie heeft mij succes gebracht

“Als ik Sjoukje toen niet had, was ik blijven zoeken naar antwoorden, nu heb ik helderheid en antwoorden gekregen van binnen uit! Sjoukje heeft me heel goed kunnen begeleiden om naar mijn intuïtie te luisteren.”
Elia Augustijn, Internationaal ondernemer

Ik leef nu volop mijn missie

“Sjoukje geeft mij de duwtjes die ik nodig ben om mijn missie te leven. Het gaat beter dan ooit met mij en mijn praktijk.”
Tineke Hielema, Mindfulness coach

Door Sjoukje neem ik nu ook mijn ruimte in

“Wat ik een enorme kracht van Sjoukje vindt; is dat ze niet snel oordeelt, lef heeft, zichzelf volledig laat zien, erg intuïtief is en geen blad voor de mond neemt als ze je ergens bewust van kan maken. Daarnaast kan je erg leren van Sjoukje mbt je ruimte innemen, zij doet dit en nodigt je uit hetzelfde te doen.”
Edith Plompen, coach

Eindelijk weet ik wat mijn missie is

“Steeds meer luisteren naar mijn intuïtie, daar had ik behoefte aan. En ik voelde dat Sjoukje mij daarbij helpen. Nu ben ik zover dat ik steeds meer vertrouw op mijn intuïtie en op basis daarvan beslissingen kan nemen. Ik ben heel blij dat mijn missie me nu helder is en dat zorgt er bij mij voor dat ik meer focus heb. Ik weet nu ook dat behalve dat ik anderen wil inspireren, ik daar zelf ook veel behoefte aan heb om lekker te kunnen functioneren. Lieve Sjoukje, ik ben je dankbaar, ook omdat je Een Cursus in Wonderen op mijn pad hebt gebracht.”
Debora Tempelman, creatief coach 

Ik ben mezelf serieus gaan nemen als ondernemer

” Ik kwam bij Sjoukje omdat ik er zo klaar mee was om het allemaal alleen te moeten doen. Ik wilde iemand die me hielp om het ondernemen op mijn manier te gaan doen. En iemand die in me gelooft en me aanmoedigt als een cheerleader als ik het zelf even niet voel.  Sjoukje’s begeleiding was fijn en afgestemd op wat ik nodig had in het moment. Soms juist liefdevol, soms duidelijk en streng maar altijd met de goede intentie. Ik vind haar een prettig mens. Ik ben nu mezelf serieus gaan nemen als ondernemer en ben in zelfvertrouwen enorm gegroeid. Ik weet dat ik echt wat te bieden heb en dat ik daar nu pas een heel klein deel van kan voelen en zien. Mijn missie is nu helder en ondanks dat ik hem af en toe loslaat, komt ie gewoon weer terug. En dat schept duidelijkheid voor mij. ”
Astrid Wessels, coach

Ik voel mij nu vol zelfvertrouwen

“De begeleiding van Sjoukje is fantastisch, ze gaat echt samen met je op reis en reikt je de handvatten aan die je nodig heb om een werkelijke shift te maken in je denken. De manier waarop Sjoukje alles uitleg in combinatie met een fantastisch werkboek en mooie meditaties is super verhelderend. Door de shift en transformatie zou ik bijna vergeten hoe het was voor dat ik startte met het MiracleMakers traject. Ik voel mijzelf nu veel zekerder, twijfel veel minder en luister beter naar mijn innerlijke stem.”
Elisabeth Visser, Kapster en lachyoga docente

Sjoukje is een enorm bijzondere vrouw

“Sjoukje is een enorm bijzondere vrouw. Ik kende haar alleen online, maar ze wist direct veel in mij los te maken via Skype. Ik heb een online Zielenreismeditatie bij Sjoukje gehad, heel fijn samen met mijn dochtertje die net geboren was. Heel bijzonder, ik voelde de connectie met Sjoukje en met mijn dochter. Moeilijk te beschrijven, maar ontzettend bijzonder. Ook angsten kwamen naar boven. Het is super wat ze doet en als ik er klaar voor ben kom ik zeker weer bij haar terug. Ontzettend dankbaar.”
Hilde Jagerman-Dolsma, Afslank en leefstijlcoach

De beste investering in jezelf is je door Sjoukje laten coachen

“Wat ben ik blij dat ik mij door Sjoukje heb laten coachen. Mijn leven is verreikt. Ik weet wie ik werkelijk ben, wat mijn missie is en mijn boodschap. Mijn bedrijf voelt nu gefundeerd. De beste investering in jezelf is je door Sjoukje te laten coachen.”
Jeannette de Baat, coach voor vrouwen met borstkanker

Ik ben Sjoukje en ECIW dankbaar

Dankzij ECIW en Sjoukje haar begeleiding lukt het me om het grootste deel van de tijd rustig te blijven en volledig te vertrouwen op iets Groters. Sjoukje’s manier van vertellen en super fijne energie maakt Een Cursus in Wonderen zoveel duidelijker. Dankbaar.
Tosca Bockhop

Sjoukje heeft voor een transformatie gezorgd

“Bij Sjoukje het online programma Reconnect to your Soul VIP gevolgd, omdat ik graag beter met mijn angsten om wilden gaan die mij soms belemmeren door te groeien. Als onderneemster en mama van 3 kids heb ik volle dagen. Ik vind het alleen ontzettend belangrijk om ook aan mijzelf te werken. Als het met mij goed gaat, draait mijn gezin en bedrijf namelijk ook super! Voor mij was persoonlijke coaching om die reden dan ook het fijnst, omdat ik graag écht wilde verdiepen.
Tijdens de periode van de RTYS deed zich een persoonlijke crisis voor. Wat was de 1 op 1 coaching en steun van Sjoukje op dat moment fijn! Alsof het zo had moeten zijn……kon écht dwars door die pijn heen gaan. Liefdevol en duidelijk liet ze mij zien waar mijn obstakels lagen. Zonder oordeel, voelde heel veilig en daardoor kon ik ook echt de diepte in gaan om te helen.
Héél blij dus met mijn deelname aan RTYS, heeft echt voor het begin van een transformatie gezorgd. Een transformatie naar een nog meer liefdevolle, in balans zijnde en krachtige vrouw. En die transformatie zet ik nu door, door het gave halfjaars coachingsprogramma bij Sjoukje te gaan volgen!”
Iris van der Heijden, Power business coach & Belastingconsult

Bij Sjoukje zijn je angsten en overpeinzingen veilig

“Ik startte met de 1 op 1 Miracles Journey omdat ik een doel, een focuspunt wilde najagen. Wat ik kreeg was vele malen waardevoller dan wat ik zocht: ik vond meer rust in mijn leven. Tijdens de sessies kwam ik door krachtige visualisaties tot de kern van mijn zijn en leerde ik berusting te hebben in de dagelijkse bezigheden. Ik ben precies op het juiste moment, met de juiste mensen op de juiste plek. Sjoukje begeleidde mij om nieuwe stappen op basis van mijn intuïtie te nemen. Bij haar zijn je angsten en overpeinzingen veilig en ze helpt je om op jouw tempo dat te gaan doen waarvoor jij hier op aarde bent. Sinds het traject waait er een frisse wind door mijn persoonlijke en ondernemersleven en ben ik dat gaan doen waar ik écht gelukkig van word.”
Anne Neijnens, Inner Power Coach

Door Sjoukje vertrouw ik nu op mijn intuïtie

“Ik kwam bij Sjoukje omdat ik af wilde van een blokkade. Hierin heb ik nu aardige stappen gemaakt. Ik heb geleerd om te vertrouwen op mijn intuïtie. En dit ook uit dragen naar de buitenwereld in vol vertrouwen. Sjoukje is een gedreven vrouw. Vol passie voor wat ze mag doen. Sjoukje staat in de energie van liefde en draagt dit uit.” 
Antje van der veen, kindertolk

Ik had Sjoukje’s cursus en coaching voor geen goud willen missen

“Ik heb bij Sjoukje de cursus ‘De weg naar het Gevoel’ gevolgd en een 1 op 1 coachingstraject bij haar gehad. Het heeft me dichter bij mezelf gebracht. Ik heb tijdens de cursus en coaching belangrijke beslissingen durven nemen die heel goed hebben uitgepakt. Er zijn nieuwe mooie mensen in mijn leven gekomen, waar ik erg blij mee ben. En ik heb meer duidelijkheid gekregen over de waarden die bij mij passen en waar ik mijn leven naar in wil richten. Mijn Feelgood basis gevoel sturen mij bij het maken van beslissingen en over de doelen die ik wil nastreven. Ook de bijbehorende healing tijdens de Soul Session maakte veel los. Ik kan niet anders zeggen dan: ik had dit voor geen goud willen missen! Dankjewel, Sjoukje!”
Angelique van Cleef, Virtueel assistent

In 3 sessies met Sjoukje heb ik meer bereikt dan ik in 7 jaar healings en gesprekken

“Ik koos voor de Zielenreismeditatie traject omdat ik op een punt in mijn leven kwam en dacht ‘Zo kan en wil ik niet meer verder. Er moet nu in mezelf wat gebeuren.’ Ik zat met mezelf zo diep in de shit dat ik geen uitweg zag en zelfs dood wilde maar wist dat dit niet de oplossing was. Ik kwam in contact met de site van Sjoukje en wist; dit is het. Ik heb toen voor mezelf besloten in mijn eigen licht, kracht te gaan staan echt te kiezen voor mezelf. Niet gemakkelijk maar wist diep vanbinnen dat ik dit moest DOEN en zo heb ik besloten om de zielenmeditatie te starten. Na de eerste sessie voelde ik al duidelijk een shift. Ik ben door zeer grote angsten gegaan maar dacht in mezelf erger kan niet meer ik ga er dooruit. Het vraagt moed en doorzetting maar ik wist dat ik de kracht had en het waard was. Ik heb na de eerste sessie het licht en de kracht opnieuw ontdekt en dit was een behoorlijke shift waar ik nu ontzettend dankbaar voor ben. Dat voelt nog steeds als een wonder voor mij. Sjoukje als coach hierin is super. De rust die ze je geeft, het vertrouwen, de bevestiging en zonder oordelen. Dat wat er is OK is. Dit geeft een gevoel dat alles er mag zijn en dit geeft ruimte herkenning; een gevoel van omarming er niet alleen voor staan. Het meeste waar ik blij om ben is dat de delen van mezelf terug kunnen thuis komen en de mooie ontmoeting met mijn (overleden) vader hierin. Mezelf opnieuw terug vinden vanuit liefde, stap voor stap. Het is hard werken, doorzetten en iedere keer jezelf de moeite waard vinden. Weet je bent niet alleen. Ik ben de kosmos zeer dankbaar dat Sjoukje op mijn weg is mogen komen. In die 3 sessies heb ik meer bereikt dan ik in 7 jaar healings en gesprekken. In mezelf heb ik nu zoiets was Sjoukje maar veel eerder op mijn weg gekomen. Voor alles is er een tijd ook voor dit tot mezelf. Niemand heeft zo dichtbij mij kunnen komen als Sjoukje en dit met op zeer korte termijn met groot resultaat. Voor ieder die het moeilijk heeft, het niet meer weet, het uitzichtloos eruit ziet, kan ik alleen maar zeggen: doe dit traject en je zet grote stappen tot jezelf. Heel veel liefs en dank je dat ik deze referentie mag schrijven tot jou. Thanks x.”
Annick Haezen, Pedagogische medewerker buitenschoolse opvang

Sjoukje is een bijzonder spirituele vrouw en ver vooruit op haar leeftijd

“Sjoukje is een aantal jaren bij mij in de shiatsu praktijk geweest. Ik zag gelijk al dat zij een bijzonder spirituele vrouw is. Ze is hoogbegaafd. Haar durf, inzet en vooral ook moed om haar eigen weg te gaan maakte grote indruk op mij. Op zo’n jonge leeftijd al zo vol vertrouwen in het leven. Numerologisch is zij een 1 en dat wijst op ondernemingstalenten en doorzettingsvermogen. Ook in staat om de leiding te nemen en te inspireren. Ik beveel haar sessies en cursussen zeer aan, je krijgt zeker waar voor je geld. Heel geschikt voor jongere mensen, maar ook 40-plussers kan ze zeker inspireren. Ver vooruit op haar leeftijd. Wat ben ik blij dat je nu jezelf bent geworden. Je kan veel betekenen voor mensen. Het ontroert me dat je eindelijk de vlinder bent geworden die ik toen al in je zag.“
Mathilde Schoneveld, Shiatsutherapeut

Sjoukje is een topper en heerlijk positief

”Sjoukje is een super gezellige en pittige dame die ik geregeld in mijn radioshow (op Radio 2 en Radio Decibel) heb gehad; ze voelt heel goed aan wat in een uitzending werkt en hoe je publiek kunt bereiken. Kortom: een topper, heerlijk positief.”
Kasper Kooij, RadioDJ


Het traject bij Sjoukje is één van de beste beslissingen in mijn leven geweest, het geld is het meer dan waard

“Ik voel mij vereerd dat Sjoukje mij gevraagd heeft om deze referentie te schrijven. Ik ben viavia op Facebook bij Sjoukje de Haas gekomen. Zij trok mijn aandacht door de dingen die ze zei. Het raakte me en maakte me nieuwsgierig. Toen er in mijn leven een aantal heftige dingen gebeurde, voelde ik dat er iets moest veranderen. Iets in mij schreeuwde er gewoon om. Ik heb toen persoonlijk contact gezocht met Sjoukje. Zij vertelde me wat ze kon doen om mij te helpen en welk prijskaartje daaraan hing. In eerste instantie schrok ik erg van het bedrag (ik koos voor het VIP traject). Ik was bang dat dit ‘het niet waard’ zou zijn. Ook voelde ik een angst, angst voor de confrontatie met mezelf. Toch was de behoefte om verandering in mijn leven te brengen groter dan de angst en het geld wat het mij zou kosten en ben ik het aangegaan. Nu drie maanden later kan ik terug kijken op 1 van de beste beslissingen die ik in mijn leven gemaakt heb. Het geld is het enorm waard. Sterker nog, ik zou meer betalen als ik toen wist wat ik nu weet. Een van de dingen die Sjoukje erg goed doet, is dat ze echt oprecht naar je luistert en interesse toont. Ze doet ook iets met wat je zegt en dit is iets wat ik in mijn omgeving niet snel zie. Alles mag en kan en ze oordeelt nooit. Ook kan ze op een liefdevolle manier een spiegel voorhouden, waarbij ze weldegelijk jou confronteert met de waarheid, maar door de manier waarop ze dat doet voel je je niet aangevallen of beledigt. Je gaat er echt mee aan de slag, omdat iets in je zegt dat ze gelijk heeft. Op afstand heb ik voor mijn gevoel een band gekregen met iemand die ik nog nooit in het echt gezien heb. Ik ben met enorme stappen vooruit gegaan en sta heel anders in het leven en voel mij gelukkig en heb veel meer rust van binnen. Waar ik het meeste tegenop zag was de hypnose. Ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten en was bang voor mezelf. Maar het tegendeel is waar, hypnose werkt! De manier waarop Sjoukje het doet, is net alsof ze in je hoofd zit. Omdat zij overkomt als een rustige, wijze vrouw ben je niet bang en voel je je veilig, omdat je haar stem hoort. Dankzij haar heb ik een hoop angsten overwonnen en ben ik tot inzichten gekomen, waardoor ik heel veel heb kunnen los laten en heb kunnen accepteren. Ik ben meer mezelf en luister naar wat mijn intuïtie mij te zeggen heeft. Ook ben ik mezelf anders gaan zien. Ik ben het waard om voor te vechten! Ik voel mij bevrijd! Sjoukje enorm bedankt voor alles wat je doet! Dat nog maar een hoop mensen van jou mogen leren!”
Linda van den Broek, docente

Door Een Cursus in Wonderen challenge van Sjoukje heb ik een verschuiving in mijn perceptie gemaakt

In juni 2015 belandde ik in een burn- out. Jaren van hard werken op een , besef ik nu, verkeerde manier braken me op. Op emotioneel en spiritueel gebied had ik al de nodige ervaring achter de rug. Het leek erop dat ik nu echt de kern van mijn probleem aan moest pakken.

Op een wonderlijke manier kreeg ik het boek ECIW in handen. Een paar dagen daarop kwam ik via de intuïtie challenge van Simone Levie in contact met de Een Cursus in Wonderen challenge van Sjoukje. Ik voelde dat ik dit moest gaan doen. Het dagelijks bezig zijn met het onderscheid maken tussen je egozelf en je echte Zelf, tussen angst en liefde.

Het was bij momenten heel moeilijk voor mij maar juist het feit dat Sjoukje elke dag maar weer in beeld was met een nieuwe les zorgde voor een verschuiving in mijn perceptie. De kracht zit ‘m in de herhaling en Sjoukje’s nimmer aflatende positieve en liefdevolle energie en het vertalen van de soms moeilijke tekst in meer begrijpelijke taal. Een absolute aanrader voor degene die serieus eindelijk wil leven vanuit zijn of haar ware Zelf! Met liefde heb ik deze referentie geschreven! Alle waardering voor jou Sjoukje!
Jacqueline van Langen

Boek Sjoukje als spreekster of dagvoorzitter

Het is een van mijn talenten om op het podium te staan, te spreken en het publiek te inspireren, empoweren en een glimlach te bezorgen. Daar heb ik al aantal jaren ervaring in. Als kind stond ik al op een podium. In mijn workshops en lezingen vertel ik op eigenwijze en inspirerende manier hoe vrouwen kunnen kiezen voor de Gelukkige Droom. Spirited life & business. Spiritualiteit en business gaan heel goed samen. Juist als je samenwerkt met je innerlijke gids en het Universum worden je stoutste dromen waar. Mogelijkheden van onderwerpen:

– Groeps meditatie / Miracle Journey
– Een Cursus in Wonderen
– De Gelukkige Droom vs dromen najagen
– Spirited business
– Empower your intuition
– Shine your light
– Vertrouwen op het Universum
– etc…

Daarnaast ben ik afgestudeerd in HBO Leisure management richting event management en heb bij een trainingsbureau gewerkt. Ik kan met mijn creativiteit meedenken met events.

Waar kun je mij voor boeken?
– Workshop op maat, zodat workshop aansluit bij doelgroep
– Energizers, om publiek op te warmen, te laten opstaan voor wie ze zijn, publiek elkaar leren kennen
– Dagvoorzitterschap, om programma aan elkaar te praten, publiek interviewen en energie bewaken

Ik denk graag met jou mee. Neem contact met mij op voor meer informatie & prijzen

Mijn Manifesto:
Ik geloof dat iedereen gelukkig kan zijn in vrede. Dat we veel meer kunnen en zijn dan we denken. Iedereen heeft een innerlijk weten diep in ons die precies weet wat goed is, welke keuzes we mogen maken en die voor liefde kiest in plaats van angst.

Ik denk dat het belangrijk is om je bewust te worden van je gedachten en jezelf toestemming te geven om vrij te zijn. Daarvoor mag je naar binnen gaan. Binnen in ons liggen al onze antwoorden. In mijn wereld gaan mensen liefdevol met elkaar om en kussen wonderen wakker. Ik geloof dat ik uniek ben met mijn talenten en persoonlijkheid, net als jij, en dat we de wereld samen mooier kunnen maken vanuit liefde.

Ik verbeter de wereld door bij mezelf te beginnen. Ik ben al gestart. Jaren terug. Ik ben en blijf een leerling van het Universum. Ik ben dankbaar voor al mijn levenslessen. Deze hebben me gebracht waar ik nu ben.

Ik geloof in wonderen! Ik geloof in iets groters dan mezelf. Ik geloof dat liefde altijd wint van angst.

Ik kan alleen maar doen wat ik te doen heb. De beste gelukkigste versie van mezelf zijn, wonderen wakker kussen en anderen daar ook bij helpen. Hun spiritueel open kraken!

Waar ik het allemaal voor doe? Mijn missie hier op aarde. Mijn naam Sjoukje herinnert mij er aan: zij die vrede en overwinning brengt

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Onze privacyverklaring

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten