Over peace, purpose en geluk

Miracles & Business Retraite 8,9,10 december 2017
14 november 2017
Ik word gek van die oordelen
25 januari 2018

Over peace, purpose en geluk

Jij kunt bidden tot je een ons weegt.
Je kunt tig boeken over persoonlijke ontwikkeling verslinden.
Tientallen coaches en therapeuten bezoeken.
Je kunt anderen vragen te veranderen.
Hopen dat de situatie veranderd.

Echter komt verlossing van jou en niemand anders.
Er bestaan geen toverstafjes.
Een ander kan je helpen, net als ik dat doe.
Maar ik ben niet verantwoordelijk voor jouw leven.
Ook niet wat mijn klanten doen met wat ik aanbied.
Ze moeten het zelf doen.

Ik kan alleen maar verantwoordelijk zijn voor mezelf
en dat wat ik aanbied.
Ik weet dat ik super goed ben.
Ik weet dat dat wat ik aanbied klopt.
Werken vanuit liefde, vertrouwen en intuïtie.
Mijn klanten die 100% verantwoordelijkheid nemen hebben de beste resultaten.
Mooiste is dat velen al wonderen ervaren als ze het besluit nemen om mij als hun coach te nemen. Dan heb ik nog niks gedaan.

Ik help mijn klanten en deelnemers van S-school door een voorbeeld te zijn en het uit te leggen hoe jij de verlossing kan brengen. Soms leg ik het niet eens uit, want dan stel ik vragen of geef een meditatie. Ik prikkel ze. Ik doe wat ik te doen heb. Laat mezelf achterwege, laat spirit door mij heen werken. Ik ben de spiegel. En ben ook iemand die je soms een schop onder je kont geeft. Eerlijk is vanuit liefde. Oordeelloos naar de ander kijkt, wetende dat de ander net als mij groots, licht en liefde is.

Wil jij ook meer vertrouwen en doen wat jij te doen hebt? Durf je 100% verantwoordelijkheid nemen over je leven? Wil jij in degene stappen die jij werkelijk bent. De beste gelukkigste wijste overvloedigste versie van jou?

Je hoeft alleen maar te weten wie jij werkelijk bent. Stap in de persoon die je graag wilt zijn. Train jezelf elke dag om in die persoon te stappen. Weet dat niemand buiten jou je vrede en geluk kan geven. Dat betekent ook dat niemand buiten jou je kan kwetsen, je vrede verstoren of jou van streek kan maken. Dit is een interessante les die ook in Een Cursus in Wonderen staat: ‘Mijn verlossing komt van mij’. Dat idee stelt je aan het hoofd van het universum. Dat is pas echt 100% verantwoordelijk zijn. Ben jij er klaar voor? Ook al voelt dat wellicht onwennig, spannend of pijnlijk?

Waarschijnlijk zitten er nog heel wat oordelen op jezelf en anderen. Oordelen blokkeren je. Beperkte gedachten blokkeren jou. Maar ik weet dat jij je eigen oplossing bent in verbinding met het grotere. Verlossing komt van jou.

Kom, doe ook mee met de Oordelendetox. Van 29 jan t/m 8 februari. De oordelendetox is een mentaal dieet, reinigingsritueel, challenge en cursus in één voor peace, purpose en zelfvertrouwen. 11 dagen jezelf ontgiften van beperkte gedachten, gevoelens die je niet meer dienen en stilstaan bij wat oordelen met jou doen. Zodat spirit voortaan beter door jou heen kan werken. En jij de wereld mooier kan maken. Door eerst jezelf te verlossen en daarmee anderen nog veel beter kan helpen.

Geef je nu op www.oordelendetox.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Onze privacyverklaring

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten