Zwangerschapsverlof & missie leven

De energieën in deze tijd zijn een wervelwind!
25 juli 2016
Gratis Hello Crazy Miracles
11 augustus 2017

Zwangerschapsverlof & missie leven

Zwangerschapsverlof betekent dat je niet hoeft te werken. Laatste dingen nog even doet. Dat je tijd besteed aan jezelf en je toekomstige kind. Dat je de rust pakt die je nodig bent. Dat je volop geniet. Maar heb ik dan ook verlof van mijn missie?

Wat nou als ik al volop geniet?
Tijd besteed aan mezelf en kind in mijn buik?
Dat ik mijn rust pak? 
Dat ik al volop geniet? 

Door de verschillende zwangerschapskwalen en stressfactoren vorig jaar kwam mijn lichaam en hoofd in opstand. Ik had al eerder geleerd om naar mijn lichaam te luisteren, dus wist ik wat mij te doen stond. Al een aantal maanden werk ik drastisch veel minder dan eerder. Ook ging ik minder doen, ervaringen verwerken en meer mijn rust nemen! Gewoon letterlijk even niks doen, op bed liggen en slapen. Door de rust kon ik alles beter verwerken, me focussen op de kleine meid in mijn buik en wonderen creëren. Dat leverde mij ook een lichaam op zonder al te veel kwalen.

Ik leerde nog meer om los te laten en in overgave te gaan. Mijn intuïtie kwam nog sterker naar voren. Ondertussen bleef ik geïnspireerd. Het deed me ook meer nadenken over het leven. Over mijn missie. Dat mijn missie meebeweegt met dat wat zich aandient.

Je missie leven is zoveel meer dan werk doen in een bedrijf of baan en daar geld mee verdienen. Je missie leven betekent dat je doet waarvoor je hier op aarde bent. Dat je je talenten gebruikt en je licht verspreid.

Ik kan mijn licht niet tijdelijk doven.
Ik kan mijn talenten niet op vakantie laten gaan.
Ik kan niet stoppen met het verspreiden van liefde.
Ik kan mijn enthousiasme voor bewustwording niet uitzetten.
Ik kan niet niks doen met de inspiratie die door mij heen vloeit.

Ik kan het niet, omdat ik niet wil!
Het geeft mij vervulling.
Het geeft betekenis aan het leven.
Het geeft me rust en liefde.

Ik lig nu op bed en voel mij zo ontzettend dankbaar. Dankbaar voor mijn ervaringen. Voor alle shitmomenten en diepte punten. Voor mijn talenten en doorzettingsvermogen. Dat alles precies klopt. Ik zou het niet anders willen doen. Dat ik nu alleen nog maar kan vliegen.

Mijn missie wordt uitgebreid met moederschap!

Als jullie me zoeken… ik bevind me op een roze wolk 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Onze privacyverklaring

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten